pupsika parašė:
O kur tavo testukas? Norim pamatyti 😊
Kažkaip labai sunkiai ryškėja ar tik nebūsiu per greit apsidžiaugus.
pupsika parašė:
O kur tavo testukas? Norim pamatyti 😊
Indriukas777 parašė:
Imesk, paziuresim 😊
Nepasiduodanti parašė:
Kaip smagu kai tiek teigiamų testukų 🥰. Pamačius jus tokias laimingas ir pačiai noris testus pagadint 😁 Bet kolkas laikaus. Šitiek iškentus,dar keles dienas gal kai…
Aš ir tempiu 😃 pagal idėja turiu tempti dar gerą savaitę 😵💫😵💫😵💫
Indriukas777 parašė:
Nu! Įkelk!!😍
Lainė123 parašė:
Aš ir tempiu 😃 pagal idėja turiu tempti dar gerą savaitę 😵💫😵💫😵💫
Na tai tada belieka kantrybės palinkėt ir pagaliau tų ll 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Šiaip aš jaučiuos visiškai laip per pirmą nėštumą,kartais net užsimirštu,kad dar net NT nedarytas 🙈 Na tiesa,per pirmą nėštumą manęs visiškai nepykino,o dabar papyk…
Vakar kalbėjau su drauge, pas ją labai keistos mm visada, tai kaip pastojo, nejautė nieko, apart to, kad labai pradėjo norėt miego, pasidarė nt, tai tada pamatė II 😊 tai labai bandau sau pasakyti, kad perdaug negalvok apie tai, bet aišku neišeina
Lainė123 parašė:
Vakar kalbėjau su drauge, pas ją labai keistos mm visada, tai kaip pastojo, nejautė nieko, apart to, kad labai pradėjo norėt miego, pasidarė nt, tai tada pamatė I…
Aš tai galeciau miegot ir miegot 🤭 Paskutines 2-3 dienos taip traukia miegoti, kad baisu...bet testai nieko nerodo. Ryt turetu but mm, tai gal taip ir sulauksiu. O gal siandien dar. Aisku, noreciau, nesulaukti 🤣
Aš irgi toliau kaip ir neturiu jokių simptomų. Buvo daugiau išskyrų, kas keista po OV, ir šoną vis maudė. Krūtinė nei papilnėjusi, nei jautri.
Na, dar pilvas buvo išsipūtęs ir viduriai užkietėję kelias dienas. Bet čia galvoju, kad nuo daug skaidulų ir žalėsių.
Na, šiandien kažkaip gerklėj keistas jausmas, bet jaučiu prisigalvoju 😅
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai