2025.04.29 20:22 (prieš 11 mėn.)
Papasakosiu savo patirtį su ektopiniu, lyg rašiau kažkada kažkurioj grupei . Čia vyko prieš 4 metus Gruodžio pradžioj sužinojau kad laukiuos 2-3 sav... viskas ėjo sklandžiai, hcg dvigubejo, prg irgi buvo stabilus..kalėdų rytą vaikui ir vyrui padejau po eglute jau staigmena, buvo paskirtas vizitas po nauju . Per kaledas jau buvo plius minus 6-7 savaitės. Po kalėdų prisidejo skausmai, belenkokie ,važiavau į priimamaji n kartų, echo nk nematė, nu mažas neštumas dar palaukt, siuntė siuntė namo, šventės plius karantinas. O skausmas buvo nežmoniškas . Hcg buvo lb aukštas ir augo toliau. Prasikankinus dar pora dienų ,raičiaus iš skausmo, nuvažiavau į priimamaji ir iš skausmo nualpau, tada suregavo, nuvežė į kitą miestą, padarė operacija, nors vaisiaus dar nematė, man prasidejo vidinis kraujavimas, vaisius buvo ant gimdos sienelės prisitvirtinęs, išorėje! Jis truko ir kraujavimas prasidejo pilvo ertmei. Pabudus po ov ,daktarė meldės kad ačiū D operavo, nes bučiau ryto nesulaukus .
Tikėjaus pamatyti tą daktarą kuris vakare dar tyciojos ir siuntė mane namo švęst švenčių!
Nepamenu kada leido valgyt. Naujus metus sulaukiau lovoj namie. Su dideliu palengvejimu. Mūsų atveju rado bakterija, tada prasidejo gydimas. O susilaikyti nuo planavimu patarė puse metų..po vel pastojau, persileidau...ir nuo to laiko planavimai buvo atidėti į būsena jei bus tai bus, deja jokio kibimo..dabar suaktyvejo planavimai tik po 4 metų !
Didžiausios sekmės visoms patyrusioms tokias netektis. Aš su jumis 🩵 palaikau ir suprantu labai
Ir gaila labai kad vis dar pasitaiko tokių atlaidžių daktarų kurie žaidžia su mūsų gyvybėm