Zuika175 parašė:
Labas rytas. Kaip manot? Ar ryskejam?
Labas rytas, pagal mane tikrai ryškėjat, linkiu toliau augti ir stiprėti 🌸🌸🌸
Zuika175 parašė:
Lori28 parašė:
Ačiū❤️🥰
Zuika175 parašė:
Ryškėja, tik būtų geriau su tos pačios pakuotės testais stebėt ryškėjimą 😊💕
Sveikutės.
Šiandien darysiuos testuką, be proto bijau, bet mintyse noriu, kad būtų teigiamas, nors leliukas neplanuotas
Kada rekomenduojama užsirašyti pas ginekologę po teigiamo testo? Ką ginekologė apžiūros metu esant pirmam nėštumui apžiūri vizito metu?
Taip pat galbūt kas nors galite pasidalinti patirtimi. Mano kraujo grupė -
Esu girdėjusi, kad kai moteris - o vyras + (būtent mano atveju) kažką kažkur suleidža. Atleiskit, esu visiškai žalia. Galbūt kas nors galite pasidalinti patirtimi?
Aquaaa parašė:
Sveikutės.
Šiandien darysiuos testuką, be proto bijau, bet mintyse noriu, kad būtų teigiamas,…
liepos 4 suzinojau o 8 diena pakliuvau pas gine mate tik puslyte ir trynio maiselio nemate ir sake per anksti atejau.
liepos 12 vaziavau i santariskes tai jau mate ir trynio maiseli ir t.t
kiek esu skaicius geriau eiti veliau o ne iskart
Aquaaa parašė:
Sveikutės.
Šiandien darysiuos testuką, be proto bijau, bet mintyse noriu, kad būtų teigiamas,…
Geriausua užsirašyti nėštumo maždaug 8 sav, nes tada jau mato širdelę plakančią. Anksčiau eiti nebent skausmai kankina
Dėl kraujo grupės tikrina ar yra antikūnių vėliau, apie 12 sav. įprastai pirmame nėštume nebūna.
Registre parašė:
Geriausua užsirašyti nėštumo maždaug 8 sav, nes tada jau mato širdelę plakančią. Anksčiau eiti nebent skausmai kankina
O savaites skaičiuoti nuo pirmos ciklo dienos (po paskutinių mėnesinių)?
Jurintaaa parašė:
Ačiū, merginos. Visada šitas vaikiškas klausimas kankindavo 😂
O Jus pabandykit. Visos praktikos manau vienaip ar kitaip skirtingai veikia. Butent ir as taip pagalvojau, nes jau einant viskas bega. Si cikla pabandziau pagulet po 15min. ir siandien ryte pamaciau 2 juosteles. Sutapimas ar ne bet man pasitvirtino. Pabandykit, nieko neprarasit☺️ Pati esu po persileidimo, buvo 11 sav. dare operaciaja kova. Dar pabandziau vienus vitaminus. Panasus I cycle balance, galbut jie dar padejo ☺️
Akavaka parašė:
Sveikutės.
Pas mane grupė -, o vyro +, tai su pirmu nėštumu pernai nustojo vystytis apie 6sav, tai po persileidimo berods 48 val. bėgyje reikia nuvykti į polikliniką, ar kur kitur (kur lankotės), kad suleistų imunoglubiliną. (Jam receptą išrašė ginė, nusipirkau ir laikiau šaldytuve iki persileidimo). Jei be persileidimo, tai konkrečiai eigos nežinau.
Marche parašė:
Ryškėja, tik būtų geriau su tos pačios pakuotės testais stebėt ryškėjimą 😊💕
Taip gavosi, kad buvau poilsi nuo planavimo. Miegavausi vasara, atostogoms ir t.t. Ir keistokai pasijauciau ryte. Tai koks buvo testas namuose toki ir padariau😂
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai