Nepasiduodanti parašė:
Na paskutiniu metu mabe tie pms varė iš proto pilvo ir krūtų maudimas po 2-3sqvaites per ciklą jau netik kad nenormalu,bet jau ir gazdino kažkiek. O va juos vartoja…
Džiaugiuosi, o toliau bus, kad pamatysi teigiamą testą 🩷🩵
Nepasiduodanti parašė:
Na paskutiniu metu mabe tie pms varė iš proto pilvo ir krūtų maudimas po 2-3sqvaites per ciklą jau netik kad nenormalu,bet jau ir gazdino kažkiek. O va juos vartoja…
Lainė123 parašė:
Nenoriu įsisvaigt. Bus kaip bus. Žinoma,naujas išbandytas dalykas,ypač kai juntamas jo poveikis,suteikia vilčių,bet per pastarajį mėmesį daug dirbau su savimi. Analizavau ir gilinaus į save,savo siekius,norus,viltis,tikslus. Ir manau supratau,kad jai galiausiai ir vūsgi nepavyks yra gyvenime ir taip dėl ko diaugtis. Tas labai išlaisvino. Nebejaučiu tokio spaudimo pati iš saves. 🙂
Nepasiduodanti parašė:
Nenoriu įsisvaigt. Bus kaip bus. Žinoma,naujas išbandytas dalykas,ypač kai juntamas jo poveikis,suteikia vilčių,bet per pastarajį mėmesį daug dirbau su savimi. Ana…
Tai padarei pati svarbiausia žingsnį 😊 nieko nėra geriau nei savęs nespausti, plaukti pasroviui, mėgautis gyvenimu. Kad ir aš šį ciklą nurašius ir man viduje yra tokia didelė ramybė, seniai tokia jaučiau, prieš pusę metų 😀 kažkaip reikia išmokti nespaust savęs, tai sveikinu tave, pasiekiai daug 😊🌷
Nepasiduodanti parašė:
Nenoriu įsisvaigt. Bus kaip bus. Žinoma,naujas išbandytas dalykas,ypač kai juntamas jo poveikis,suteikia vilčių,bet per pastarajį mėmesį daug dirbau su savimi. Ana…
Ale kaip daznai minimas mano Nickas 🤭
O siaip saunuole tikrai kad keiciat poziuri, kai pagalvoju jei galeciau atsukti laika atgal, kai man nepavyko pastoti 5 metus, buciau norejus atrasti toki issilaisvinima, o ne desperatiskai bandyti pastoti, buciau kitaip praleidus tuos metus, labiau mėgavusi gyvenimu, net keliauti nedrisdavau, nes galvodavau a vdrug pastosiu
Nepasiduodanti parašė:
Labas rytas merginos.🙂 Na kaip jūs šiandien? Aš va einu kavos darytis.🙂
Labukas. Vakar nutraukiau prg, tai šiand 6 ryto atsikėliau ir prikimšau torto su kava, laukiu mm su trenksmu😂
Indriukas777 parašė:
Labukas. Vakar nutraukiau prg, tai šiand 6 ryto atsikėliau ir prikimšau torto su kava, laukiu mm su trenksmu😂
Ooo tortas nuo ryto. Čia rimta 😁 pms veikia
Indriukas777 parašė:
O prg gėrei,kad ciklą sutvarkytų ar kokuų bėdų atsirado? Žiūriu praleidau nemažai.
Indriukas777 parašė:
Oooo, pats skaniausias combo ryte
o dar jei medutis, tai is vis
Pelėdžiukė85 parašė:
Oooo, pats skaniausias combo ryteo dar jei medutis, tai is vis
Ten kažkoks kitoks, bet suėjo gerai 🤭🤭
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai