Nepasiduodanti parašė:
O prg gėrei,kad ciklą sutvarkytų ar kokuų bėdų atsirado? Žiūriu praleidau nemažai.
Man stimuliuotas ciklas buvo.
Nepasiduodanti parašė:
O prg gėrei,kad ciklą sutvarkytų ar kokuų bėdų atsirado? Žiūriu praleidau nemažai.
Indriukas777 parašė:
Aaa,sakqu,kad daug praleidau.Ir kaip savijauta? Kokios mintys sukas?
Maniosime parašė:
Labas rytas, 4dpo laikas eina lėtokai, auklyte buvau tai naktis tokia prastoka 😁 bet pagalvojau kaip noriu mama būti, krikšto dukrai 5 bet vistiek mamos reikia nakt…
Kaip miela tie pipiriukai 🥰 aš va lysiu iš pižamos ir eisiu žiūrėt kai ten mano projektėlis,ar jau išdžiūvo. Prisimastau aš čia nesamonių visokių 😅
Lainė123 parašė:
Labas rytas, nuotaikos neblogos, išmiegojau 11h, retai būna, bet labai fainai 😀😀 ir gulint sudiegė gimda kažkaip 😵💫😵💫 momentinis toks, nesupratau…
Man taip buvo kai kibo😅 bet aisku buvo velyva implantscija tai biocheminis ivyko🥲
Burundukas9 parašė:
Na, mėgstat akis paganyt, kaip vertinat? 9dpo su rytiniu, livsane testas. Tik vertinam blaiviai, kad labai anksti ir maža tikimybė. 😃
Man panasiau i broka, kur pagal isdziuvim linija viena puse labiau sveicia, dazai subege
pupsika parašė:
Facelle patikimesnės juosteles. Nes sroviniai yra ir melavę. Bet čia matosi kažkas tikrai 😊
Zinokit kiek paskutiniu metu dariau facele tai kai isdziusta matosi dziuvimo linija ir automatiskai isijungia fantazijos😅😅 tai arba as aki igudus matyt arba seniau tokiu neismesdavo..
Maniosime parašė:
Labas rytas, 4dpo laikas eina lėtokai, auklyte buvau tai naktis tokia prastoka 😁 bet pagalvojau kaip noriu mama būti, krikšto dukrai 5 bet vistiek mamos reikia nakt…
Kaip fainai
pamenu, kaip kriksto sunus maziukas pas mane nakvodavo, ziauriai pavarkdavau, bet buvo labai linksma
Nepasiduodanti parašė:
Kaip miela tie pipiriukai 🥰 aš va lysiu iš pižamos ir eisiu žiūrėt kai ten mano projektėlis,ar jau išdžiūvo. Prisimastau aš čia nesamonių visokių 😅…
Ka gaminat? ☺️
16 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai