Jurintaaa parašė:
Išdžiuvimas![]()
Puiku 😊 Nors šie nelabai meta isdziuvimus 🤷🏻♀️ Lauksiu toliau mm
Jurintaaa parašė:
Išdžiuvimas![]()
pupsika parašė:
Meta ir dar kaip
Jurintaaa parašė:
Meta ir dar kaip![]()
Man turbut nebuvo pasitaikę tokių 😊
pupsika parašė:
Labas merginos. Mm dar nėra, galva plyšta, krutine dar jautroka 😬🤦🏻♀️ bet darbe pasidariau testa ir kaip jį vertinti? Mane kazkaip apgaudineja testai arba buvo lab…
Nezinau man baltuteliai buvo kiek dariau ir po laiko, gal tikrai verta krauja pasidaryt, jei ir ryt nesusirgsi🤔
pupsika parašė:
Labas merginos. Mm dar nėra, galva plyšta, krutine dar jautroka 😬🤦🏻♀️ bet darbe pasidariau testa ir kaip jį vertinti? Mane kazkaip apgaudineja testai arba buvo lab…
Jūs jau tiek laiko darotės po keletą testų... Aš manau, kad reikia pasidaryti kraują ir nustot tuos žaidimus, nes dabar nei 1 nei 2 kažkaip.. Pastoviai kažkas matos, nors gal po laiko vertinti, ko negalima daryti,o per tiek laiko būtų jau ir paryškėję
Managa parašė:
Jūs jau tiek laiko darotės po keletą testų... Aš manau, kad reikia pasidaryti kraują ir nustot tuos žaidimus, nes dabar nei 1 nei 2 kažkaip.. Pastoviai kažkas matos…
BusKaipBus11 parašė:
Nezinau man baltuteliai buvo kiek dariau ir po laiko, gal tikrai verta krauja pasidaryt, jei ir ryt nesusirgsit 🤔
Šiaip visada laiku vertinu. Užvakar net ryškiau vakare rodė nei šis, bet vakar ryte ankstyvasis tuščias. Net ir po laiko. Šitą testą radau kuprinėje tarp daiktų 🤣Galvojau tuščia dėžutė, bet pasirodo priešingai 🤣
Na lauksiu dar vistiek mm... galva plyšta man dažniausiai tik prieš sirgimą 🤷🏻♀️ Išgėriau dolmeną, nes neapsikenčiau jau... o dirbu su vaikais, tai ramiai galiu tik dabar per pietų miegą pabūti.
Be to, nieko jau nesitikiu, nes tikrai būtų kažką ryškiau parodę 😊 Tiesiog kažkur pasiklydo mm 🤭
pupsika parašė:
Šiaip visada laiku vertinu. Užvakar net ryškiau vakare rodė nei šis, bet vakar ryte ankstyvasis tuščias. Net ir po laiko. Šitą testą radau kuprinėje tarp daiktų 🤣Ga…
Aš pritarsiu toms kurios siūlo kraujo tyrimą pasidaryti. Na maža ką, o jei tikrai užkibo? Ne tik biocheminiai, bet ir ektoponiai sunkiau ryškėja, man būtų dėl to baisiausia :/ o galvą daug kam dabar skauda, manau dabartinis oras daug įtakos daro, pati antra diena kankinuosi, gal jum irgi tas prisideda😅
iewuze parašė:
Aš pritarsiu toms kurios siūlo kraujo tyrimą pasidaryti. Na maža ką, o jei tikrai užkibo? Ne tik biocheminiai, bet ir ektoponiai sunkiau ryškėja, man būtų dėl to ba…
Kad čia nėra kam ryškėti, neigiami testai
RauDonoji parašė:
Kad čia nėra kam ryškėti, neigiami testai
Aš tai matau liniją net nepadidinus nuotraukos. Va pas LadyBubu toks pat testas tikrai baltas, o pas pupsiką matosi linija, žiauriai blanki bet yra. Negali juk visi testai skirtingų firmų mesti tokias linijas
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai