Gruodis24 parašė:
Jei šį ar kito pradžioje pabandysit, tai dar galit spėti į 2025![]()
Jei čia man, tai neee. Mažiausiai mėnuo vitaminų. Ir paskui nededu per daug vilčių, kad viskas greit lengvai. 🙂
Gruodis24 parašė:
Jei šį ar kito pradžioje pabandysit, tai dar galit spėti į 2025![]()
Jei čia man, tai neee. Mažiausiai mėnuo vitaminų. Ir paskui nededu per daug vilčių, kad viskas greit lengvai. 🙂
coliuke21 parašė:
Kas del spermos,tai pas maniski atrodo ten lasiukas išbėga. Nu tiek mazai🙈
O tyrimą sakė, kada kartot?
Saulė Danguj parašė:
O tyrimą sakė, kada kartot?
Vakar pridave pakartotinai. Atsakymu pastu nesiunčia, tai tik kaip terminas pas gydytoją bus suzinosim
coliuke21 parašė:
Vakar pridave pakartotinai. Atsakymu pastu nesiunčia, tai tik kaip terminas pas gydytoją bus suzinosim
Laikom kamščius kartu, kad būtų pagerėjimas 🫶
Saulė Danguj parašė:
Laikom kamščius kartu, kad būtų pagerėjimas 🫶
Mazai sansu kad is 0% pakiltų užtektinai,nu bet vistiek ir as tikiuosi,kad bus pagerejimas nors šioks toks
Sveikos, merginos, aš vėl prie planuojančių jungiuosi, kadangi po nesėkmės, tai jau 2025 m. praleidžiu organizmo atsistatymui. Klausimėlis - kokius papildus planuojant naudojate? Žinau, kad reikia Omega-3, D ir folio. Galvoju gal yra koks kompleksinis vitaminas?
Labai nesinori daug skirtingų tablečių
aš tai už atskirus su tinkamom dozėm.kompleksinių reklaminių yra, bet nežinau ar verta.simmuuttee parašė:
Sveikos, merginos, aš vėl prie planuojančių jungiuosi, kadangi po nesėkmės, tai jau 2025 m. praleidžiu organizmo atsistatymui. Klausimėlis - kokius papildus planuoj…
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai