burburbur parašė:
nemanau kad padės tas "atsipalaiduok ir nestresuok" kai yra vienokių ar kitokių problemų iš medicininės pusės![]()
Reikia viskuo pasikliauti. ;)
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįburburbur parašė:
nemanau kad padės tas "atsipalaiduok ir nestresuok" kai yra vienokių ar kitokių problemų iš medicininės pusės![]()
Reikia viskuo pasikliauti. ;)
burburbur parašė:
aš tai pamelavau kad metus planuoju ir ištyrė![]()
O kokios tyrimus patartumėt pasidaryti? pradžiai išsiaiškinti ar vyksta ov?
Ačiū
brukniukas parašė:
O manes niekur dar nesiunte, sake bandyti puse metu pastoti,jei neiseis tik tada skirs daugiau tyrimu, o man jau dabar norisi viska zinoti![]()
Hm, aš pirmą kartą pas ginę apsilankiau kai jau 4 mėn. planavimų buvo, tai ta iškarto skyrė kelis hormoninius tyrimus, iš kurių pasimatė PKS, dėl to iškarto tada kitus skyrė pasidaryti
burburbur parašė:
aš tai pamelavau kad metus planuoju ir ištyrė![]()
Šaunuolė, aš kai į VK ėjau, buvo gal 7 mėn bandymų, tai dar liepė eit namo ir bandyt iki metų, tai po to galvojau nu blyn reikėjo meluot, kad jau metai, tai būtų iškart rimtesnį gydymą pasiūlę, o db veltui kaip sakant laiką praradau
JuMalu parašė:
Visiškai pritariu! Plius tas patarimas ne kažkokia utopija, visos tą žinom, geriau patarimų būtų kaip tą padaryt. Aš asmeniškai visada atsipalaidavus ir ttt. tai dė…
aga, ir man toks noras kyla
ir dažniausiai tokius patarimus dalina kurios tik pradėjo planuot arba greitai prisiplanavo
na bet būna ir stebuklų kartais kai po kelių iui ir ivf naturaliai pastoja, na bet čia jau kita tema
brukniukas parašė:
O kokios tyrimus patartumėt pasidaryti? pradžiai išsiaiškinti ar vyksta ov?![]()
lytinių hormonų, skydliaukės hormonų(šituos pas endokrinologą dariausi) paskuj stebėjo ov porą ciklų.
JuMalu parašė:
Šaunuolė, aš kai į VK ėjau, buvo gal 7 mėn bandymų, tai dar liepė eit namo ir bandyt iki metų, tai po to galvojau nu blyn reikėjo meluot, kad jau metai, tai būtų iš…
užtat ir siūlau visoms meluot
Mes irgi pamelavom. Planuojam vos pora men, bet kai suzinojau kad turiu PKS iskart melavau kad planuojam puse metu. Manau delto ir Dave tyrimus darytis
jei buciau pasakius kad Tik pora men, butu i mane rimtai neziureje manau
o del atsipalaidavimo.. visos ta zinom, Labai noreciau atsipalaiduot, bet mintys Tik apie tai!!! O planuojam toki trumpa laika, tai Kas bus jei pora metu nesigaus?! Beprotyste garantuota
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai