jununuj parašė:
Atostogauja dabar
Neatostogauja tikrai
jununuj parašė:
Atostogauja dabar
Neatostogauja tikrai
Sveikos, mamytės. Esu kilusi iš Raseinių, tačiau dabar gyvenu Klaipėdoje. Nors iki gimdymo dar toli, bet niekam ne paslaptis, kad Klaipėdo gimdymo namų reputacija ne kokia... o Raseiniuose abi sesės gimdė ir liko patenkintos.
Taigi, kaip manote, ar man reiktų lankytis pas gydytoją ir Raseiniuose, ar galėčiau tiesiog atvažiuoti gimdyti prasidėjus veiklai? Galbūt kažką žinote?
Pupci123 parašė:
Sveikos, mamytės. Esu kilusi iš Raseinių, tačiau dabar gyvenu Klaipėdoje. Nors iki gimdymo dar toli, bet niekam ne paslaptis, kad Klaipėdo gimdymo namų reputacija n…
Sveika, aš kilusi iš Raseinių ir taip pat gyvenu Klaipėdoje, bet pas gydytojus lankausi Raseiniuose, pas gydytoja Ivanoviene. Ir gimdyti žadu Raseiniuose. Na mano nuomone, kad geriau lankytis ten kur gimdysit 😊
karolyciukea parašė:
Sveika, aš kilusi iš Raseinių ir taip pat gyvenu Klaipėdoje, bet pas gydytojus lankausi Raseiniuose, pas gydytoja Ivanoviene. Ir gimdyti žadu Raseiniuose. Na mano n…
O tai tiesiog registruotis į ligoninę ar kaip?
Matot, aš net Klaipėdoj vaikštau privačiai..
Pupci123 parašė:
O tai tiesiog registruotis į ligoninę ar kaip?Matot, aš net Klaipėdoj vaikštau privačiai..
Kaip ten kas tiksliai aš nežinau, skambinkit į registratūra tikrai suteiks informacijos. Nes aš tai su siuntimu registruojuosi pas gydytoja.
IvetaŽy parašė:
Sveikos, turiu gerų žinių ,kad Leskauskas ir Vanagas Raseiniuose nebedirba ,likęs tik Daukša iš baisiojo trio 😁 tai labai nudžiugau išgirdus šitas žinias ,nes vien …
Nu kaip fainiai 😁 susidurt pačiai neteko su jais, bet girdėjau, kad labai nefaini, tai nereiks sukt galvos kaip čia ant jų neužtaikius. Pirmąjį tai prie Gruodytės ir Gineikos gimdžiau, tai labai patenkinta likau jų priežiūra, gaila, kad dabar nei vieno neberandu jau, tai tikiuosi šįkart ant Ivanovienes užtaikyti😁
Silvija_R parašė:
Nu kaip fainiai 😁 susidurt pačiai neteko su jais, bet girdėjau, kad labai nefaini, tai nereiks sukt galvos kaip čia ant jų neužtaikius. Pirmąjį tai prie Gruodytės i…
Šiandien kalbėjau ta tema tai sakė prieš atvaziuojant visada galima paskambinti į skyrių ir paklausti kas budi 😁tikrai pasakys ,aš sakiau gimdysiu nebent pas Ivanoviene arba Baneviciene ,kitu atveju bėgte į mašiną ir į Kauną 😁tai dabar matuos tonus kiekvieną dieną ir bandysim taikyti ,kad pas jas papulti,bet vedėja tikrai nuostabi ,sakė jei atvykus kadanors koks gydytojas elgtųsi neetiškai,iškart pasakyti administracijai skyriaus ir paskambins jai ,ji viską sutvarkys 😁džiaugiuosi,kad padarė tvarką ji 😁♥️ po gimdymo pasidalinsiu kaip sekėsi viskas
IvetaŽy parašė:
Šiandien kalbėjau ta tema tai sakė prieš atvaziuojant visada galima paskambinti į skyrių ir paklausti kas budi 😁tikrai pasakys ,aš sakiau gimdysiu nebent pas Ivanov…
Va tas ir yra kai ligoninė už 800 metrų, praktiškai sarėmiams prasidėjus pėsčiom nueit galėčiau tai nelabai ir noris į tą Kauną lėkt, kai ten juolab irgi negali žinot ant kokios pamainos užtaikysi, tai kaip sakant bus kaip bus, bet smagiau būtų pas ją papult, ir dabar pas ją echoskopams lankausi 🙂
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai