Summery parašė:
Kaip jusu mazyliams su miegais? Vakar iad uskabkino vaikas save ir visa seimyna. Zyze, verke, valgo is buteliuko, uzmiega ant ranku, tik buteliuka istrauki akys sta…
Mano dukra nuo gimimo jautri, tai jei nemiega tik ant rankų neverkia, sunku net ištaikyt laiką, kad ant pilvo pagulėtų, oro vonias daryti. Retai būna ramesnių dienų. Šiandien buvo pirma naktis, kai atsikėlė tik 1 k. bet užmigo puse 1. Bet būna keliasi ir kas valandą ir tiek pat reikia, kad vėl užmigtų. Dienom lauke gerai miega, bet namie tai tik ant manęs jei ilgiau, o jei padedu arba verkia, arba atsikelia už 10-15 min. Nes pradeda dėl pilvo verk. Kai po atostogų vyras dirbti pradėjo pradėjau soskę naudoti nes kitaip tik lovoj gulėčiau su ja visą dieną. Bet irgi nėra sužavėta, keliom min. padeda. Aš ir laukiu kada galėsiu nešioti, turiu nešioklę ir vaikjuostę bet dar truputį laukiu nes pas mus raktikaulis lūžęs nuo gimimo. Na bet daug ką išmokau daryti viena ranka, o kita ją nešioju. Vakar net lauke zyzavo visą laiką, o anksčiau bent vežime ramiai miegodavo. Mano pirmagimis nei kart lovytei nemiegojo, tai šįkart net nevargom miegam kartu.
Tokio amžiaus kūdikiai net nesuvokia, kad jie atskirai nuo mamos, tai tikrai nesijaudinkit, o vytas gali pasiskaityti irgi apie tai, kad neįmanoma prie tokių dalykų priprasti.