Sugalvojau parašė:
Mano 91m senelė porina tą patį apie pratinimą prie rankų, tai čia praeito amžiaus pradžios sapalionės ir mada. Dar iš tų pačių gūdžių laikų pasiūlymai plaukus nusku…
OMG 😅 kieknperliuku dar negirdetu 😅😅😅
Sugalvojau parašė:
Mano 91m senelė porina tą patį apie pratinimą prie rankų, tai čia praeito amžiaus pradžios sapalionės ir mada. Dar iš tų pačių gūdžių laikų pasiūlymai plaukus nusku…
OMG 😅 kieknperliuku dar negirdetu 😅😅😅
Summery parašė:
Tai va, as irgi baisiai pykstu, kai girdziu ta PRIPRATINAI. Kazkaip uzknisa, bet kai visi ta pati per ta oati tai pradedi parintis.
Verkia.. diena ypac atrodo jei nemiega tai verkia pavalgo 5min is papo atrugsta atrodo nori dar ir zviegia nebeima.. kol isvargus siaip netaip uzmigdau... jau bandysiu su buteliuku nutrauktu primaitint sita versija nors jauciuos netikus mama del to...
Coliuke147 parašė:
Verkia.. diena ypac atrodo jei nemiega tai verkia pavalgo 5min is papo atrugsta atrodo nori dar ir zviegia nebeima.. kol isvargus siaip netaip uzmigdau... jau bandy…
Kaip bandysit traukti, su pientraukiu?
Nesijauskit - esat pati geriausia mama sabo vaikui!
primitivo parašė:
Kaip bandysit traukti, su pientraukiu?
Nesijauskit - esat pati geriausia mama sabo vaikui!
Pirmagimi maitinau iki 1.8metu krutimi bet ojojoj kiek as vargau... tai dabar pasijutau beviltiska kai ji zviege iki kol pavargo uzsupau, tada valge normaliai isvalge tai atrodo nevisad ja damaitint tereiketu, tai jo pientrauki pirksiu jei pasiteisins kad ji patingi ta riebesni traukti nes ipratus kai budavo pilnos krutys, ir budavo lengva, svoris augo gerai, bet dabar ziuriu psihologiskai man sunku darosi pati sedejau verkiau is to kad vaikas nenori traukt o klykia... bet dabar rankom vos 20ml benutraukiau is tos kur valge, ir neime, tai si maitinima privalge bet ir buvo primigusi. Kaip nakti kad kai miega valgo normaliai is krutines, diena atrodo oro pritraukia ir vakumo nesudaro ko pasekoj ir pilva jai labai pucia...
O mums kaip tik viskas atvirkščiai, su pirmagimės gimimu tai daug buvo pykčių su vyrų, tai netvarkyti namai tai valgyt nepagaminta ir pan. O dabar su šitu, viskas pasikeitė, sako nedaryk valgyt apart vaikui kažką jei gaminsi, dzin tie namai, viskas dzin, svarbu pati pailsėjus, išsimiegojus, ir vaikai parūpinti. Matyt mąstymas kitoks atėjo vyrui. Nes ir mažasis skirias nei didžioji. Naktimis miega iki 2-4val ryto gerai, o po to jau kelias kas puse val - valandą. Tai sunkokai šiek tiek, nes dienos metu irgi nenumiegosi nes dažniausiai kol vienas miega kitas dėmėsio prašo 😁 tai padeda tas, kad visa tai laikina, ir tikrai praeis tai, o ir kažkada pasiilgsim tokių dienų
Sugalvojau parašė:
Adriuke, žaviuosi jūsų tvirtumu! Sveikatos jums!
Uz ka čia tos geles? 😅😂 Siaip jokio tvirtumo pas mane tik kad uzsispyrusi esu. O siaip tai labai daznai pabliaunu atrdoo del nieko.... Tiek tos tvirtybes.
Nupirko vyras saturatoriu dukrai.vaikiska. per mazi pirstukai dar jos. Ir burnyte pasirodo per maza istraukt piena. Gerklej netelpa spenelis. Tikiuosi spes daaugt ir nedings igudziai nes kasdien nori pieno daugiau o as vis maziau pritraukiu. Nebespeju.
Vakar turejom svertis bet meprieme nes daug serganciu vaiku poliklinikoj
Coliuke147 parašė:
Verkia.. diena ypac atrodo jei nemiega tai verkia pavalgo 5min is papo atrugsta atrodo nori dar ir zviegia nebeima.. kol isvargus siaip netaip uzmigdau... jau bandy…
As jus suprantu, as maitinu misiniu ir jutrauktunpienu, bet per diena surenku tik apie 50-60 ml savo pienuko. Baisuai man psichologiskai sunku, kad nepavyksta zindyti, bet bandau savecraminti ir kitos ramina, kad svarbu kad caikas butu pavalges
Summery parašė:
As jus suprantu, as maitinu misiniu ir jutrauktunpienu, bet per diena surenku tik apie 50-60 ml savo pienuko. Baisuai man psichologiskai sunku, kad nepavyksta zindy…
Jinai man pavalgo atrodo ir sysiu surenkam, gal cia mano galvoje viskas gal pavargsta perdaug nes lauke puikiai miega.. nutraukto neime bent ta pirma kart kai daviau. Gal cia pervargimas kaltas net nezinau
Summery parašė:
O jus gal su pirmagimiu irgi csikjuiste baudojot? Kaip ismokot apristi?![]()
Išmokau iš instrukcijų, kurios buvo pridėtos perkant vaikjuostę, taip pat video žiūrėjau internete, fb yra grupė nešiojimas berods. Bet aš ją įsigijau jau kai vaikui buvo virš metų, mažai naudojau, nes buvo vasara, man per karšta su ja, tada ir vaikas prakaituodavo nervindavosi. Nešioklė labiau prilipo ir patiko bet tokiem mažiem žinoma vaikjuostė geriau.
Coliuke147 parašė:
Jinai man pavalgo atrodo ir sysiu surenkam, gal cia mano galvoje viskas gal pavargsta perdaug nes lauke puikiai miega.. nutraukto neime bent ta pirma kart kai davia…
Gal is tikro pervargus. Ir dar niuansas, kad mes mamos saznai per daug galvoham, ypac kai kazkas mums atrodo, kad nesigauna.
Bet idomj kodel us buteliuko neeme, gal tiesiog nealkana buvo, nes vis tiek daznisusiai kna leliukai buteliuka
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai