Jurgita,ne viena mama yra čia pasisakiusi už skiepus,bet dar nei viena nesukėlė tiek diskusijų.ir žinot kodėl?nes jus labai kategoriška.na kodėl jums atrodo,kad jei mama neskiepija,ji yra kažkokia kone valkata,rūkalė,prasigėrusi,kuriai vaikas nerūpi???kaip jūs išsireiškėt..
Šiaip čia aš perskaičiau visą temą,ir neskiepijančios mamos kaip tik yra labai apsiskaičiusios,argumentuotai pasisako,o ne tik drebia,kad jūs nenormalios ir panašiai.Jos neįžeidinėja ir nevaro propagandų,tiesiog susidūrė su neigiamomis skiepų pasekmėmis ir jų atsisakė.juk pati sakėt,kad yra rizikos grupė žmonių,kurių geriau neskiepyti,tai kodėl sunku patikėti kad viena tokių rizikos grupės mamų gali sėdėti čia ir rašyti?
Mano vaikas buvo skiepijamas kaip priklauso,aš pasitikėjau gydytojais,bet turėjom nuolatos tokią didėjančią alergiją,kad dėl jos buvo skirtas neįgalumas vaikui,nes kone visą kūną buvo apėmusi.paskui sustojo jo raida,iš guguojančio vaiko tapo nebylus iki pat keturių metukų,iš mišraus raidos sutrikimo dabar turime autizmą.Ar mes jums neatrodome rizikos grupė?na mūsų gydytojams matyt ne,nes šešių metų skiepui aktyviai buvom raginami nelaukti,nes į namus važiavo seselė.aš atsisakiau MMR skiepo,bet po ilgų savigraužų ryžausi kitai keliavalentei vakcinai,kur stabligė ir dar kelios.ir ką?nuo dviejų metukų mes nebeturėjom tos baisiosios alergijos,o dabar po keturių metų pertraukos ji vėl sugrižo,sutapimas neužilgo po skiepo.
Nerūkau,kiek išgeriu per metus vyno taurių užtektų rankų pirštų,internetą turiu ir skaitau,rodos nesijaučiu asociali,bet pagal jus taip išeina?mūsų visi genetiniai atsakymai geri,mes matėm turbūt ne mažiau medikų nei jūs per tuos šešerius metus,bet žinot,ką pasakė viena žinoma genetikė?kad ji yra labai už skiepus,nes to mokėsi,bet pati yra labai alergiška,todėl nesiskiepija
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus