mazastebuklelis parašė:
O ar butina??Klaipedoje irgi neoperacineje tededa,paprastame kabinete kur apziura vyksta.
jo? nu tada nezinau?
mazastebuklelis parašė:
O ar butina??Klaipedoje irgi neoperacineje tededa,paprastame kabinete kur apziura vyksta.
jo? nu tada nezinau?
seleste parašė:
jo? nu tada nezinau?
Man dejo apziuros palatoj kur ir echo buvo
LaukoPele parašė:
Laba, kaip jums turincioms spirales reikalai su pienligem ir maksties uzdegimais... man jie labai dazni patapo... Vienu zodziu sekso beveik nebera, nes arba uzdegim…
Ka naudojate pienligei gydyti?
nina1985 parašė:
Svarstau detis spirale arba gerti kotraceptikus. Patarkit kas geriau, kurios isbande spirale? Nes labai daug neigiamu atsiliepimu apie spirale, net nebezinau ka rin…
As rinkausi spirale, nes paprasciau nei kasdien gert tabletes
nina1985 parašė:
Svarstau detis spirale arba gerti kotraceptikus. Patarkit kas geriau, kurios isbande spirale? Nes labai daug neigiamu atsiliepimu apie spirale, net nebezinau ka rin…
Kaip ir spirale,taip ir tabletes gali netikti. Cia nuo organizmo priklauso? As tableciu nesirinkciau vien del to,kad jos labai patenka i krauja,gali kilti ivairiu komplikacija. Spirale,kad ir hormonine,ji veikia vietiskai gimdoje ir patekimas i krauja yra labai labai minimalus. As pati ilgai geriau KT,ko pasekoje atskrado labai dideliu ir rimtu problemu su kraujotaka. Zinoma ir su spirale buna ivairiu nepageidaujamu dalyku,pvz spuogai "paaugliniai", libido sumazejimas, maksties sausejimas ir panasiai. As irgi su spirale turejau keleta nepageidaujamu dalyku,bet tiesiog reikejo keletos men kad organizmas priprastu prie jos ir viskas stojo i savo vietas. Spirale man leido detis neurologai,nes po visu bedu po KT, pati jau neekspermentavau su sveikata?
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai