Sweetbanana parašė:
Aš geriu tiroksina, bet pradejim galvoti apie dar vieną vaikelį, tai ir pasidariau tyrimą. Tikiuosi gydytoja padidints dozę, arba pati padidinsiu 😄
Tikiosi pasiseks abijoms 😉
Sweetbanana parašė:
Aš geriu tiroksina, bet pradejim galvoti apie dar vieną vaikelį, tai ir pasidariau tyrimą. Tikiuosi gydytoja padidints dozę, arba pati padidinsiu 😄
Tikiosi pasiseks abijoms 😉
ingius68 parašė:
Pastot imanoma bet diel isnesiojimo nezinau, as pastojau prie 4 bet deja persileidau tik po paskutinio įvikio pradiejau gert tiroksins....
O ar per didelis tth gali būti nesivystančio nėštumo priežastis?
saulė_vandeny parašė:
O ar per didelis tth gali būti nesivystančio nėštumo priežastis?
Na endo man sake kad gali but ir diel to
saulė_vandeny parašė:
Echh.. reikia išsitirti, nes nenustoju galvoti, kad gal su skydliauke yra problemų😌 Penktad kaip tik einu darytis antikūnių tyrimo, gal tuo pačiu sutiks paimti tyri…
Jei tik yra galimybe tai tikrai reike
Sveikos 🙂 turiu 1,4 metu sūnelį. Vis dar žindau, mėnesinės dar neatsinaujino. Pradėjau galvoti, kad po pusės metų jau norėčiau pradėti planuoti pagausėjimą ir nuėjau pasikonsultuoti su ginekologe. Turiu policistines kiaušides. Iki pastojant 5 metus geriau kontraceptikus dėl ciklo nereguliarumo ir hormonų disbalanso. Nutraukusi iš karto pastojau. Taigi, konsultacijos metu buvo patarta pasidaryti tth, rezultatas - 3,03. Liepė tris mėnesius pagerti seleno ir kartoti tyrimą. Mano klausimas, kas gali lemti tai, kad nėra mėnesinių? Tth? Jį sumažinus atsinaujins ciklas ir galėsim bandyti? Ar žindymas lemia aukštesnį tth, kuris lemia mėnesinių nebuvimą? Viskas taip komplikuota... 😔
MigleKri parašė:
Sveikos 🙂 turiu 1,4 metu sūnelį. Vis dar žindau, mėnesinės dar neatsinaujino. Pradėjau galvoti, kad po pusės metų jau norėčiau pradėti planuoti pagausėjimą ir nuėja…
Aš tikrai negaliu pasakyti tiksliai, bet lygtais prolaktinas įtakoja maitinant mm nebuvimą. Bet čia tik mano "jeigu gerai supratau" kai endo pasakojo
saulė_vandeny parašė:
Sveikos. Gal galėtumėte pakomentuoti skydliaukės tyrimų rezultatus? Matau, kad į normas įsitenku, bet ar viskas pakankama nėštumui![]()
Jūsų tyrimų atsakymai puikūs. 😉
MigleKri parašė:
Sveikos 🙂 turiu 1,4 metu sūnelį. Vis dar žindau, mėnesinės dar neatsinaujino. Pradėjau galvoti, kad po pusės metų jau norėčiau pradėti planuoti pagausėjimą ir nuėja…
Man tai panašu, kad prolaktinas kiša koją. Tth normos ribose.
Pisces parašė:
Jūsų tyrimų atsakymai puikūs. 😉
Ačiū, kad atsakėte❤
Tikrai ramiau, kad skydliaukė netrukdys susilaukti vaikelio ir nebuvo nesivystančio nėštumo priežastis🤗
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai