Amadra parašė:
Bet priezastinio rysio su skiepais kol kas niekas nepatvirtino.
Tai niekas ir nepatvirtins, kol skiepai dar ir didžiulis biznis.
Kombinuota MMR vakcina apsaugo nuo trijų ligų: tymų, kiaulytės (epideminio parotito) ir raudonukės. Skaityti
visą straipsnįAmadra parašė:
Bet priezastinio rysio su skiepais kol kas niekas nepatvirtino.
DžiaugsmoSaulytė parašė:
O tai nejau pasaulis suksis ant labdaros? Siaip farmacija is esmes yra didziule ir pelninga verslo saka. Del to jiems is esmes geriau, kai zmones serga, negu kai neserga. Bet tie patys zmones kazkodel pasirenka verciau sirgt, negu ligos isvengt. Ai, zodziu, tikrai nesivelsiu toliau i diskusija, nes neturiu tikslo cia kazka perkalbeti.
kristute1 parašė:
Anksčiau niekas tiek netyrė to autizmo. Žmonės buvo kitokie, keistuoliai ir viskas. Tik 80-aisiais prasidėjo kažkokie pirmi autizmo nustatymo testai, kuriuos ištobu…
Dar prieš kokius 5 metus buvau įsitikinusi, kad autizmas - kai nepalaiko akių kontakto ir gyvena savo pasaulyje. Dabar gi autizmo požymių sąrašas toks platus, kad bet koks keistesnis, neįprastas elgesys į jį patenka. Ne veltui net pilnas pavadinimas ne autizmas, o autizmo spektro sutrikimas (tai visa paletė galimų variantų). Karts nuo karto vis susirandu kokį autizmo požymių sąrašą, kad savo 2,5 m dukrą įvertinčiau (užsispyrusi, su ožiais, bebaimė, ypač aktyvi, kalbanti žodžių junginiais) ir vis keli požymiai jai tinka. Ne veltui sakoma, kad kiekvienas esame šiek tiek autistas.
Dangyra parašė:
Dar prieš kokius 5 metus buvau įsitikinusi, kad autizmas - kai nepalaiko akių kontakto ir gyvena savo pasaulyje. Dabar gi autizmo požymių sąrašas toks platus, kad b…
Mano vyresnei dukrai, darželio psichilogas įtarė autizmo spektro sutrikimą. Pasidarėm visokius testus ir iki autizmo kaip iki mėnulio 😅 bet buvo šiaip visokių raidos neatitikimų, tai intensyviai paxibėjim metus sanatorijose ir ankstyvojije reabilitacijoje ir šiemet jau daug geriau. Net labai gerai. Ir pats psichologas pripažino, kad tiesiog jos toks būdas, nes dar ir nuo panelės nuotaikos priklauso, kaip ji bendrauja su aplinkiniais
Labai reti... mano abiem dvynukam - nustojo augti ir vystytis, dantukai tiesiog akyse trupejo, istisas verkimas, alergijos ir kt.. be to, kudikiai iki 2 metu turi mamos imuniteta,as tomis ligomis buvau persirgusi.. zodziu, protas is paskos vaiksto..
O del autizmo ir "subliuskusios bylos" - per dideli pinigai sukasi farmoj, kad daleisti tokia byla. Ir kaip idomu - bendruomenese, kur nesiskiepijama, nera jokiu autizmu.
xxvxx parašė:
Labai reti... mano abiem dvynukam - nustojo augti ir vystytis, dantukai tiesiog akyse trupejo, istisas verkimas, alergijos ir kt.. be to, kudikiai iki 2 metu turi m…
Kokia vakcina turite omeny, minedama, kad tomis ligomis esate persirgusi?
xxvxx parašė:
Labai reti... mano abiem dvynukam - nustojo augti ir vystytis, dantukai tiesiog akyse trupejo, istisas verkimas, alergijos ir kt.. be to, kudikiai iki 2 metu turi m…
Manau nesiskiepija ten, kur medicinos nera
xxvxx parašė:
What a blshit. Viena mama kazkurioj grupej net rase kad nei vieno is triju savo vaiku nieko neskiepijo, ir antrad vaikas sunku autizma turi. As jum galiu irgi visokiu istoriju pririnkt.
Skiepa reikia planuoti, neskiepyti jei vaikas sirgo ar serga, po skiepo buti keleta dienu ramiai, priziureti skyscius ir pan.
Jei kyla temp, naudoti vaistus. Nes kazkaip patogu pamirsti, kad zala gali padaryti ne skiepas, o lb auksta temperatura.
Milijonai pinigu sukista yra yra vakcinu ir autizmo sarysio tyrimus ir visi neigiami. Geru nepriklausomu laboratoriju irgi, tai tos jusu konspiracijos teorijos yra vandeny vandeniu skiestos.
Autizmo priezastys pagrindines trys: genetika, tam tikru medziagu trukumas vystymosi metu kaip cholinas ir DHA ir dabar jau randamas rysys su zarnyno mikroflora, bet sau pripazinti kad seimoj autizmas eina nera smagu, ir kad patogiau vaika maitint tyrelem, pieno misinukais ar produktais ir blynais irgi kazkaip nefaina, nes "nugi nevalgo".
Ir nereikia cia metytis argumentais "pasidomekit", mazai lietuviu kurie taip artimai dirbe ir tyrineje skiepus, tai siunciu linkejimus ir gana cia nesamones rasinet. Jau as tikrai pasidomejus.
VytauteRe parašė:
What a blshit. Viena mama kazkurioj grupej net rase kad nei vieno is triju savo vaiku nieko neskiepijo, ir antrad vaikas sunku autizma turi. As jum galiu irgi visok…
labai pritariu
dar prideciau, kad per didele svara irgi yra priezastis (Two chemicals found in common household products like disinfectants and furniture may play a role in the development of neurological disorders like autism and multiple sclerosis, according to a new study, adding to previous research that found the chemicals may be detrimental to human health), gal matet straipsni, ji daug kur publikavo.
https://www.forbes.com/sites/ariannajohnson/2024/03/25/chemicals-found-in-popular-household-products-potentially-linked-to-autism-multiple-sclerosis-study-suggests/
20 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai