anastasijape parašė:
Gimdžiau 10 29 dieną antrą vaiką Antakalnyje. Labai gera patirtis abu kartus. Šį kartą atvažiavau su 5 cm , iš karto paprašiau epidurinio nuskausminimo ir gyd padar…
Pritariu jums. Mano irgi geriausi prisiminimai!
Antakalnio g. 57, Vilniusanastasijape parašė:
Gimdžiau 10 29 dieną antrą vaiką Antakalnyje. Labai gera patirtis abu kartus. Šį kartą atvažiavau su 5 cm , iš karto paprašiau epidurinio nuskausminimo ir gyd padar…
Pritariu jums. Mano irgi geriausi prisiminimai!
anastasijape parašė:
O daznai vaiksciojot i stacionara?
Eisiu jau 3 karta sia savaite ir nezinau kodel taip daznai sako ateit 🧐
Naujokė1 parašė:
Sveikos, laukiuosi pirmojo. Su savo šeimos daktare ir ginekologe sutariau, kad gimdysiu antakalni. Visgi neisivaizduoju kada reikia vykti, ar reikia sutarti su savo…
Nieko nereikia susitarti, nebent norit kažkokio konkretaus gydytojo. Bet šiaip atvažiuojat, kai jau prasideda veikla ir priima.
KatMik parašė:
Gal kurios gimde paskutiniu metu? Ar jau atidare atremontuotas patalpas? Gal jau vystymo stalus atveze? 😊
Gimdžiau prieš kelias savaites. Patirtis tikrai labai gera (pirmas gimdymas, tai nežinojau, ko tikėtis, juolab, kad atvažiavau tik į apžiūrą, tačiau po apžiūros nusprendė mane siųsti gimdymui), personalas tiek gimdykloj, tiek jau palatoje superinis. Tikrai jaučiausi, kad galiu prašyt pagalbos, personalas noriai rūpinosi, pagelbėjo, viską kantriai paaiškino. Buvau kiek ilgesnį laiką dėl reikalingo papildomo stebėjimo, tai tikrai visiems dirbantiems gydytojams ir slaugutėms po medalį įteikčiau. Verkti norėjosi nebent tik iš dėkingumo. ❤️
Dėl palatų, tai buvom antrame aukšte, ne atnaujintoje dalyje, bet ji tvarkinga. Gavome privačią palatą. Kaip supratau, tuo metu užimtumas nebuvo didelis.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai