Eila9 parašė:
O kokios kainos privaciu palatu, jei netycia pavyktu gauti? Ir gal zinot, kiek ju siuo metu yra?
Aš gulėjau be vyro, bet norėjau neturėti kaimynų, mokėjau 30. Su vyru - 45 eurai.
Antakalnio g. 57, VilniusEila9 parašė:
O kokios kainos privaciu palatu, jei netycia pavyktu gauti? Ir gal zinot, kiek ju siuo metu yra?
Aš gulėjau be vyro, bet norėjau neturėti kaimynų, mokėjau 30. Su vyru - 45 eurai.
kavakakava parašė:
Sveikos, ar reikia pasiskambinti klinikai prieš atvykstant gimdyti? Taip pat ar ten duoda gimdymo naktinius, ar reikia savo turėti? 🙂
Sveiki, nereikia niekam skambinti, esant reikalui keliaujate tieisiai i priemima, bet kuriuo paros metu, reikia turėti savo naktinius
kavakakava parašė:
Sveikos, ar reikia pasiskambinti klinikai prieš atvykstant gimdyti? Taip pat ar ten duoda gimdymo naktinius, ar reikia savo turėti? 🙂
Aš tai patarčiau pasiskambinti, nes šiuo metu dėl remonto ne visad vietų turi. Naktinius reikia turėti, bet duoda ir jie, jei jūsiškiai, pvz., netinkami.
Ačiū kažkuriai mamai, anksčiau aprašiusiai nekokią gimdymo patirtį Antakalnyje. Užjaučiu dėl to ir žinau, kokį skausulį ji palieka. Pati gimdžiau pirmąją dujrytę Santarose ir taip pat, pamenu, čia ją aprašiau, kad mamos būtų nusiteikusios viskam, bet, aišku, tikėtųsi geriausio🌸 o dėkoju todėl, kad buvau jau pradėjusi mąstyti rinktis Antakalnį, dėl baimės Santarose patirti kažką panašaus, nors Santaros arčiau namų, jos man labiau tinka, nes čia vis dėlto, trečio lygio ligoninė, o aš vyresnio amžiaus nėščioji po cezario. Rodos, suprantu kuo puikiausiai, kad viskas priklauso nuo žmonių ir į kokią pamainą papulsi. Bet va paskaitai kito žmogaus patirtį ir susidioja taškai ant "i". Tad ačiū🌸 o rinksiuos Santaras, žinodama, kad gali būti visko, bet tikėsiuos geriausio😁
Beje, Santaroms praėjus net pusmečiui po gimdymo rašiau skundą. Gavau raštiką apgailestavimą - žinau,kad tai nieko nekeičia, bet, o gal kitai moteriai pasitaikys švelnesnė patirtis būtent todėl, kad skundu bandžiau rodyt, jog taip nėra gerai ir neturėtų būti. O jei tylėsiu ir nieko nesakysiu, neadekvatus elgesys bus traktuojamas, kaip normalus.
Tai va, moterys linkiu kuo geriausios patirties. O jei kas ir būtų nesklandžiai, tai tik labai labai trumpa akimirka tolimesniam vaiko auginimo etape✨️
Gimdžiau 10 29 dieną antrą vaiką Antakalnyje. Labai gera patirtis abu kartus. Šį kartą atvažiavau su 5 cm , iš karto paprašiau epidurinio nuskausminimo ir gyd padarė viską, kad jį gaučiau. Vienu metu prie manės buvo gal 6 žmonės: viena lašalinę statė, kita vaistus leido, anesteziologas laukė. Abu gimdymus gydytojos drąsino, mažybiniais žodžiais kreipėsi. Abu kartus gavau privačią palatą.
Šį nėštumą teko lankytis ir dienos stacionare ir patologiniam pagulėt ir visas personalas tikrai buvo max malonus, paslaugus ir palaikantis.
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai