panelee parašė:
na jei jsu tingite ruosti maista tai cia jau jusu bedosas megstu sukiotis virtuvej ir nematau cia kazko keisto
![]()
aham, nereik sprest pagal save
as nors nemegeja valgyt daryt, bet visada ruosiu normalius pietus.
panelee parašė:
na jei jsu tingite ruosti maista tai cia jau jusu bedosas megstu sukiotis virtuvej ir nematau cia kazko keisto
![]()
aham, nereik sprest pagal save
as nors nemegeja valgyt daryt, bet visada ruosiu normalius pietus.
aguoneleee parašė:
del atpilinejimo pati isbandziau reik duot vaikuj mazesniais kiekiais misinuka ir dazniau. ir jokiu problemu, tarkim jei jusu vaikas valgo kas 4 valandas po 100 ml ir atpila tai duokit kas 2 valandas po 50. mum tai labai gerai pasiteisino![]()
taip, reikia palengva ir nepodaug duoti, o tai mamaos suduoda visa kieki iskarto ir poto skundziasi,kad vaikai atpilineja fontanais..
mano vaikas nevalges koses skirtos vaikam is parduotuves nas va ten yra didziausias S....kada vaikui kisa visokias tyreles,kada pilni sodai obuoliu,koses kruopu,kurios sumaltos su visokiais velniais,o namie pilnos spinteles kruopu..va cia tai yra blogai manau..:)va cia tai mamos tingines kurios perka jas vaikams..kaip skau tada maziau sedeti prie kompu reikia,o virti vaikuciams namines skanias koses
Kistukasss parašė:
mano vaikas nevalges koses skirtos vaikam is parduotuves nas va ten yra didziausias S....kada vaikui kisa visokias tyreles,kada pilni sodai obuoliu,koses kruopu,kurios sumaltos su visokiais velniais,o namie pilnos spinteles kruopu..va cia tai yra blogai manau..:)va cia tai mamos tingines kurios perka jas vaikams..kaip skau tada maziau sedeti prie kompu reikia,o virti vaikuciams namines skanias koses![]()
mes nesam nekarto pirke pagamintu kosiu, nes ten neaisku ko prikista. viska gaminu pati,kad ir i kokia kelione ar dar kur ruosiames ilgesniam laikui viska pasidarau namie ir isidedu. o tos kurios pasiteisina,tuom,kad vaikas nevalgo naminiu kosiu tai pacios kaltos - nereikia pripratinti prie pirktiniu - valgys ir namines. pirma skuba prisipirkti vosokio "gerio" jau pagaminto o poto skundziasi- "mano vaikas nevalgo namie ruostu kosiu, nes jis megsta tik pirktines"
Kistukasss parašė:
taip pasiteisinimas yra gerasnet nesuprantama kurios perka tas tyres su mesa, kuriu nereikia net saldytuve laikyti.esu pati uoscius,ragavus tokios nu bet slykstynes ziaurios...bet kam skanu,kam jos tinkamas tegul valgo...
va va ir man cia buvo dilema viena kart iskilus - nu kaip gali buti kad pirktine kose su mesa ir darzovem laikoma ne saldytuve galioja kelis menesius ar net iki metu laiko?? o sako be konservantu ir priedu. nesuvokiamas galiojimo laikas tada
ot uzvire diskusija
na as ir uz tai kad vaika reikia pratint palaipsniui prie naujo maisto ir ne labai ansti, mes darzovienes ragavom nuo 5.5 men, grudines nuo 6 men o mesa nuo 7
dar nesam ragave nei zuvies, nei kiausinio nie nieko pienisko...ir neskubu...
kas liecia pirktines tyres, mes valgom tiks slyvu ir abrikosu tyres
tada kai nesam namuose ir negalim is savo sodo duoti... tame nieko blogo nematau
bet velgi apie ta maitinima, tai kiek mamu, tiek nuomoniu ir praktiku
tiesiog kai vaikas primaitinamas nuo 3 men, tai manau tikrai nera labai gerai... nes vaiko kepenys ir kiti organai pilnai susiformuoja nuo 6 men, tai kazkaip kist anskciau laiko viska nematau reikalo...
Kistukasss parašė:
ar esate vaikams vire kukuruzu kose? siandien nupirkau kukuruzu kruopu ir bandysime valgyti,ragauti..gal aptiks![]()
buvo viena is megtstamiausiu musu kosiu. labai mega ja.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai