elegry parašė:
o ką tao reiškia ?
![]()
Mulkis+edrus+mazas=mulkedriukas
elegry parašė:
o ką tao reiškia ?
![]()
Mulkis+edrus+mazas=mulkedriukas
Paskutines pora dienu einame is parduotuves gatve namo ir kaip tik pravaziuoja autobusas, mano mazoji tik capt uz klyno ir rodo i autobusa...galvoju, ka gi ji nori pasakyti? paskui prisiminiau
...... pries tai, kiekviena karta, kai mes prieidavome autobusu paskutine stotele, kur jie stovi keleta minuciu (turi pertrauka), ji nori lipti ir vaziuoti juo, nes labai patinka, o kadangi mums pagal grafika jau laikas miegucio, tai kad greiciau nueitumem namo, as pasakoju jai, kad autobusas pavarges dabar, jis atvaziavo, kad padarytu sisiuka ir truputi pamiegotu......ji palinksi galva ir eina toliau namo....todel dabar visada rodo, kad autobusas daro sisiuka
vyresnioji zaidzia: klausineja vardus ir pavardes, tipo uzsiraso, na jai taip smagu. Manes paklausia koks vardas, pavarde, uzraso, broliuko paklasia, uzsiraso... mociutes klausia vardo, uzsiraso, pavardes klausia, o mociute susirupinusiu veidu (cia, kad linksmiau vyktu zaidimas) sako:
-na nezinau kuria pavarde sakyti: ar dabar kuria turiu, ar kai maza buvau?
manoji sako, sakyk pavarde kai maza buvai, mociute pasako, mano dukra uzraso, o paskui susirupinusi klausia:
- mama, o kokia buvo mano pavarde kai as maza buvau? (jai tik 4 metai)
jutoie parašė:
vyresnioji zaidzia: klausineja vardus ir pavardes, tipo uzsiraso, na jai taip smagu. Manes paklausia koks vardas, pavarde, uzraso, broliuko paklasia, uzsiraso... mo…
panasiai kaip musu pusseseres dvynukes mazytes buvo gal 3m. ir viena ju taip juokdavosi, uzsidengia veida ir klykia klykia, nesuprasdavom verkia ar juokiasi... karta sako jai mama, kaip tu cia juokiesi keistai, o ji sako - ai, as nuo vaikystes tokia..
Turėjome kuriozą. Sėdi mano panelė namie prie stalo. Aš dėlioju maistą, įrankius - ruošiamės valgyti. Sako "Mama, o darželyje sako "pasismauk"." Aš sakau
"Dukryte, neklausyk. Tie vaikai nežino ką kalba." Dukra "Ne vaikai. Auklėtoja taip sako."
Aš "Kaip sako?" Ji "Pasismauk".
Aš "Ir tau taip sako?" Dukra "Na taip, kai sėdime, sako pasitrauk." Aš
"Aaaaaaaaaaa, tai kai sėdate valgyti, prašo pasitraukti? Gal jūs netelpate ir prašo, kad ir kiti vaikučiai galėtų atsisėsti?" Dukra "Mama, ne. Nu va taip (parodo)." Aš
"Supratau, auklėtoja prašo "prisitrauk" (arčiau prie stalo)."
Issiruosem su vyru i vakareli.uzsidejau sunknute su gilesne iskirpte ir krutine pasikeliau.pabuciuoju sunu atsisveikinimui,o jis manes ir klausia: mamyte,o kodel tu uzpakaliuka i ta vieta persikelei ir rodo man i krutine...sakau,cia ne uzpakaliukas,o krutine,o jis man : tada ir as turiu krutine,tik kitoj vietoj
sekancia diena pravedem su vyru paskaitele sunui apie vyro ir moters sandara,nes niekad mazius nera mates tokiu dalyku,tai nesuprato kame reikalas :-D
Dukryte pradejo lankyti mokykla siemet (gyvenm ne LT) Siuo metu mokosi raide M, tai truputi ir namuose pasikartojam - as jai pasakau kelis zodzius kurie prasideda raide M, paskui jos eile man sakyt :
Mud, mouse, monkey, o kokie dar, mama?
Na sakau dar pagalvok... Ilgos pauzes...
Mum, moon, o dar???
Na pagalvok, gal dar sugalvosi?
Mmmmm, BANANA!!!!
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai