pagaliau galiu ne tik skaityti, bet ir pasidalinti
- Miglute, ką sako šuo?
- Au au au!
- O ką sako katinas?
- Au au au!
- O ką sako tėtis?
- Au au au!
- O ką sako mama?
- Mūūūūū....
vakar pietus paruošiau, dedu į lėkštes- dukrytė: aš šito nenoriu, aš noriu KULKOLNŲ!!!
aš: kas čia per patiekalas - kulkolnai??? nežinau. Ji- nu kulkolnai, žinai! -nu nežinau, Tomute, papaskok, kaip atrodo? -nemoku! -o kur valgei? kas gamino? gal čia bulvių kukuliukai?- ne, nu kulkolnai!!! Sesė gi mikrobangei darė... AAAAAA - man daėjo: POPKORNAI!
Na dar labai išradingom frazėm pasigirti negaliu, bet nesenai įvyko rimtas pokalbis. Darau vakarienę ir atbėga mažius pas mane, paprašė paimti. Palaikiau truputį ir klausiu:
- Gal ant grindų eisi pažaist?
- Ne.
- Gal pas tėtį eisi?
- Ne.
- Mamai trukdysi ir nervus gadinsi?
- Taip.
Gaminau šiandien žemaičių blynus. Dukrytė (3 m.) ,aišku, gamina kartu. Aš jai rodau :
-Imi bulvių kamuoliuką, suploji...Matai, į blyną panašus, dar paspaudi labiau.
-Čia picą darysim?
-Tik dabar panašu į picą. Bet dabar šaukšteliu įdėsim mėsytės ir sulenksim. Va taip užspaudžiam, formuojam, suplojam ir į keptuvę. Jau greitai valgysim žemaičių blynus,skanius labai.
Dukra " gamina " šalia manęs,pakelia akis į iškeptus pirmuosius žemaičių blynus ir sako :
-O kodėl tu kotletus iškepei?
Pas mus dar nebuvo daug tų išdaigų ar sparnuotu frazių, bet šįvakar buvo bajeris. Aš paprašiau vyro perklot mūsų lova na, o aš kažką virtuvej dariau ir girdžiu tik bumt. Ieinu į kambarį žiūriu vyras su vaiku ant grindų guli aš sakau vyrui:
- Tai kloji lovą ar ne?
Vaikas atsistoja ir sako:
- Ne.
vaziuojam is parduotuves namo,sunus kramto kramtomaja guma,as atsisukus kalbinu,sakau tai ka,mano maziuk darai?jis-gumauju!
sunus uzsimane ledu,islupau,paduodu,kad valgytu(ledai aplieti sokoladu) jis atkisa man juos ir sako:mamyte nuvalgyk skura(turejo omeny ,kad nuvalgyciau sokolada):D:D
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai