2025.11.16 19:40 (prieš 5 mėn.)
Dreamland parašė:
Nieko blogo su vienu folikulu, bet amzius turi but kokie 25 metai, nes 40+ tai jau ne kiekviena kiausialaste yra brandi ir tinkama apvaisinimui, todel punktuojant t…
Na, aš ir norėjau rizikuoti, juk gal buvo ta, ir brandi ir tinkama, kas gali žinot dabar. Pirmas kartas, juk norisi kuo natūraliau, nes gali pavykti. Bet Ovitrelle shot's jau davė minčių, kad kažkas netaip, nes organizmo reakcija buvo nulinė į didelę dozę hormono. Mano klaida, kad aš visiškai pasitikėjau gydytoja, nors protas, ir kūnas aiškiai liudijo, kad viskas, time to ovulate, dzin tie hormonai. Esmė mano posto ne ta, kad galėjau turėt daugiau šansų, o kad būt labiau proaktyvioms, ir stebėti kūną bei ženklus. Ir sakyti NE, jei viduj jaučiasi NE. Čia gi pagalbinis apvaisinimas vadinasi, o ne prievartinis ar pakaitinis. T.y.turi būti tik truputį padedama tam, kas ir taip natūraliai vyksta, o ne kišamasi, keičiama, nesužiūrima (mano asmeniniu atveju, nekalbu apie rimtas nevaisingumo priežastis). Ech, daug nervų ląstelių kainavo, bet laiko neatsuksi.