daiva1020 parašė:
Sveikos, aš ne į temą čia įsikišiu, bet gal kažkas galvoja apie Bugaboo vežimėlį ir dar nenusipirkę. Taip atsitiko, kad mes turim du naujus (na dviejų tikrai nereik…
Kokia kainytė?
daiva1020 parašė:
Sveikos, aš ne į temą čia įsikišiu, bet gal kažkas galvoja apie Bugaboo vežimėlį ir dar nenusipirkę. Taip atsitiko, kad mes turim du naujus (na dviejų tikrai nereik…
Kokia kainytė?
LaRa1 parašė:
Sveikos, tos kurios vartojate Elevit papildus, ar jums jie nesukėlė šalutinių požymių, kaip galvos skausmas ar tamsesnės išmatos?🤔
Išmatos patamsėjo ir man, nuo geležies
ewoote parašė:
Kokia kainytė?
Norėčiau 1000eur.
Din01 parašė:
Kaip mamos galvojat, ar toks kombis būtų tinkamas naujagimiui? Pirmas vaikutis, tai reikia patarimo![]()
Manau tikrai tiks. ☺️ Bet, as pvz planuoju lb storo nepirkti zieminio kombio, nes turiu ziemini vokeli, tai kazka plono paieskosiu. Nes pvz ir automibili su kombiu storu nelb gerai det..
Aimantė parašė:
Sveikos mergaitės! 🙂 Nuraminkit mane, kas ne pirmą kartą laukiatės, nes jau nežinau kaip nusiraminti pačiai. Kelios dienos kaip užeina tempti pilvo apačią, toks kai…
Visai realu, juk leliukui daug vietos, jis maziukas ir plaukioja po visa pilva/ vartaliojasi. Tikrai nera ko nerimauti, jei net gine patvirtino, kad viskas gerai.
Din01 parašė:
Sveikos mamytes, kaip galvojat ar šliaužtinukus geriau rinktis atvirais galais ar uždarais?🤔
Man patogiau buvo atvirais. ☺️ Kazkaip su kojiniu nuspardymu nebuvo bedos
+ atrodo, kad ilgiau uztenka
Lina7 parašė:
Aš tai vakar prisidirbau, išgėriau vakare sulčių, iš kart pajutau, kad man rūgštokos nu bet sugėriau stiklinę, ir va ryte atsibundu su išpūstu pilvu, raižo, pirsnoj…
Bent jau man reiktu vengti greituju angliavandeniu ir pvz suriu. Tada pilvo nepucia
O, kad nekietetu, daugiau sriubu pavalgyt, kokteiliu pagerti pvz su chia seklom, kivis, slyvos. 🤷🏼♀️+ skysciu daug vartoti.
malisk1 parašė:
Sveikos, o kaip manot, espumizan galima nėštumo metu?
Galima.
Ji galima net naujagimiams, jei yra pilvo putimas
nikole_ parašė:
Galima.
Ji galima net naujagimiams, jei yra pilvo putimas![]()
Tai gerai, vyras šiandien nupirko kapsulėmis, kartais labai pilvą pučia, skauda net, o susikaupusios dujos užsilaiko vidui 😑
Din01 parašė:
Sveikos mamytės, kaip Jums su rankų ir kojų tinimu? Jeigu tinsta ar darot kažką?
Man akušerė buvo patarusi - jeigu tinsta, tai gerti daugiau skysčių. Nes būna, organizmas gauna jų per mažai ir pradeda kaupti, dėl to atsiranda tinimas.
Jei tinsta kojos, tai padeda tokios specialios pėdkelnės
nikole_ parašė:
Man akušerė buvo patarusi - jeigu tinsta, tai gerti daugiau skysčių. Nes būna, organizmas gauna jų per mažai ir pradeda kaupti, dėl to atsiranda tinimas.
Daug kas galvoja, kad jei tinstama, tai per daug skysčių...
Ištikrųjų, jei tinstama, reikia gerti kuo daugiau vandens🙂
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai