Pipiriukas. parašė:
Prisiduodam ir mes 🎉
Elijus 💙
Sveikinu 💐🎉
Pipiriukas. parašė:
Prisiduodam ir mes 🎉
Elijus 💙
Sveikinu 💐🎉
Džesikė parašė:
Vasario 17d. gimė sūnus, atlikta neplanuota operacija🩵
Sveikinu 💐🎉
aistoska parašė:
Prisiduodam ir mes, vasario 13, 08:43, 3840 ir 53cm![]()
Sveikinu 🎉💐
Zylutėė parašė:
Labas mergaites, prisiduodu tik dabar, kadangi sunkiai gaunas atsigaudynet po gimdymo 🫣
Sveikinu su mažiuku 🎉💐ir užjaučiu kad tiek iškest reikėjo ir kad epidiura tik iš antro karto padarė aš gimdžiau sausio mėnesi epidiura man iš pirmo karto normaliai suleido ir neskaudėjo galvos
Julija2022 parašė:
Sveikinu su mažiuku 🎉💐ir užjaučiu kad tiek iškest reikėjo ir kad epidiura tik iš antro karto padarė aš gimdžiau sausio mėnesi epidiura man iš pirmo karto normaliai …
Ačiū ..Oi, mes moterys stiprios , svarbu pagimdziau pati be pjovimu 😊 o jums tada tikrai pasiseke
man pasiseks kada pasveiksiu
💕 ramiu nakteliu 💋
Zylutėė parašė:
Labas mergaites, prisiduodu tik dabar, kadangi sunkiai gaunas atsigaudynet po gimdymo 🫣
Sveikinu🥰🥰
Mane 2 nakties jau žadino nemalonūs paruošiamieji, jau kokia 3 nakties tikrai galvojau įsisiūbuos gimdymas, bet visgi užmigau ir ramiai išmiegojau iki 8.
Mums jau ryt 7 ryto skatinimas. Vadinasi liko 24 valandos vilties, kad prasidės natūraliai.
Bet kuriuo atveju, šiandien paskutinė diena dviese su vyru namuose
NaneNane parašė:
Mane 2 nakties jau žadino nemalonūs paruošiamieji, jau kokia 3 nakties tikrai galvojau įsisiūbuos gimdymas, bet visgi užmigau ir ramiai išmiegojau iki 8.
Linkiu didelės sėkmės
💐
NaneNane parašė:
Mums ryt i ligonine irgi tik sake atvaziuot laiko nesake irgi jau su ta mintim gyvenam kad ant svtg jau turesim
Sveikos esamos ir būsimos mamytes!
Vasario 18d. Gime mano 3.79kg dziaugsmo 👶🏼💖
Terminas buvo Vasario 8d., kadangi velavom, vasario 17d buvo nustatytas skatinimas, bet kai ta diena nuvykom man jau buvo 3cm prasivere, nieko nebedare ir issiunte namo. Grizus saremiai prasidejo kas 3-4min, tada atgal i ligonine tiesiai i gimdykla 🌟
Pagimdziau naturaliai, bet vaistu, be nuskausminamuju, panaudojau tik dujas
gimdymo poza atsigulus ant sono ir tarp koju kamuolys
Pries pat gala pradejau garsiai saukt, kad noriu vaistu, bet daktarai sako uz 2min laikysi vaikuti ant ranku tai sauniai ir be vaistu tau
Tai taip ir ivyko, staiga laikiau angela ant krutines, pasimirso skausmai, su vyu ir dziaugemes ir verkem-graziausia gyvenimo alimirka! 🥰
Tik ta vieta plyso ganetinai giliai, tai iskart isveze i chirurgini operacijai nes pradejau netekti kraujo, grizus po poros valandu i palata, dar kokias geras 5val kol atsigavo apatine dalis nes buvo fizine nejautra, ir pati paichologiskai
Nesupratau kas vyksta
dabar tai tik sapnas 🥰
Mazylis sveikas, laimingas, zvalus!
Tikiuosi visoms viskas praeina sklandziai ir pasimirsta visi vargai isvydus sutverima ant ranku 🩵🩵🩵
16 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai