Din01 parašė:
O ka reiskia tausojantis rezimas? 🤔
Na čia nuo situacijos priklauso, vienoms lovos rėžimas, kitoms tiesiog negalėjimas atlikti fizinės veiklos, nes jei Jums bando atsikabinti, tikrai turit pasisaugoti.
Din01 parašė:
O ka reiskia tausojantis rezimas? 🤔
Na čia nuo situacijos priklauso, vienoms lovos rėžimas, kitoms tiesiog negalėjimas atlikti fizinės veiklos, nes jei Jums bando atsikabinti, tikrai turit pasisaugoti.
Din01 parašė:
Ai ir man sakė, kad širdutė plaka.
Kada jau sumažeja persileidimo rizika?
Na iki 12 savaičių pavojingiausias laikotarpis, paskui sumažėja rizika. Šiaip jeigu sakė, kad bando puslytę atsikabinti nuo sienelės, tai turėjo skirti tausojantį rėžimą, nes fizinis aktyvumas tik dar labiau padidina rizika 🙂
Na aš taip pat tik dabar jungiuosi tvirčiau, kadangi buvau 6sav+3 tai matė tik tuščią puslytę, ir nelabai davė vilčių, nuėjau šiandien 8sav+2 matėm ir vaisiuką ir širdutę girdėjom
bet čia paskaičius ne taip supratau ar širdutės klausymas kenkia mažiukui? Ir dar gal kas pasidalins patirtim, kovoju tiksliau labai kenčiu nuo galvos skausmo tokio įkyraus ilgo smilkininio bet vaistukus bijau gert, nors gydytoja sakė iki 12sav embrioną maitina tik šalia esantis trynio maišiukas ir su mamos organizmu jokių sąsajų nėra, nebuvau to girdėjus nors skausmas toks įkyrus kad ir atrodo pykina nuo jo, visą laiką šleikštulys maistui gal kuri turi patirčių ir patarimų? Taipat pirmad eisiu "nėštumo tyrimų" įspėjo saldžiai neprivalgyt nes tirs nuo diabeto, gal žinote ar čia tiesiog kraujo cukraus tyrimas? Nes juk tas su gliukoze būna vėliau, beje ar tas gliukozės privalomas? Mano ankstesnės patirtys tai alpimas ir nusivėmimas galvoju gal leistų jo nedaryt. Na visko prirašiau dėkui pakomentavusioms, lengvų laukimų💕
LaQueen parašė:
Na aš taip pat tik dabar jungiuosi tvirčiau, kadangi buvau 6sav+3 tai matė tik tuščią puslytę, ir nelabai davė vilčių, nuėjau šiandien 8sav+2 matėm ir vaisiuką ir š…
Kraują tiesiog paima ir pažiūri gliukozę
o tas kitas tyrimas dėl gliukozės tai daug vėliau jau. Nors man su pirmuoju nepaskyrė jo 🤷
LaQueen parašė:
Na aš taip pat tik dabar jungiuosi tvirčiau, kadangi buvau 6sav+3 tai matė tik tuščią puslytę, ir nelabai davė vilčių, nuėjau šiandien 8sav+2 matėm ir vaisiuką ir š…
Aš irgi skaičiau, kad dauguma neduoda paklausyt, nes kenkia. Pirmą kartą girdžiu, gydytoja net neužsiminė apie tai, davė paklausyt kaip ji sakė "gražiausia pasaulio muzika" ♥️🙂
malisk1 parašė:
Kraują tiesiog paima ir pažiūri gliukozęo tas kitas tyrimas dėl gliukozės tai daug vėliau jau. Nors man su pirmuoju nepaskyrė jo 🤷
Ankščiau gliukozės tyrimas nebuvo įtrauktas kaip rekomenduotinas, matatyt užtad nereikėjo, na aš jo taip nenorėsiu aišku dar toli bet gal kažkaip leis rinktis🙂
Angryfox parašė:
Na iki 12 savaičių pavojingiausias laikotarpis, paskui sumažėja rizika. Šiaip jeigu sakė, kad bando puslytę atsikabinti nuo sienelės, tai turėjo skirti tausojantį r…
Sakė tiesiog lengviau gyventi, vengti fizinio darbo, sunkių kilnojimų ir pan.
Bet as pati galvoju, kad gal reiketu pasiimti biliotenį, nes pykinimas dažniausiai trunka iki pietų, tai vien nuo to jausmo pavargstu. Pykinimas prasidėjo nuo tada kai pradejau papildomai gerti progesterona, arba čia sutapimas.
Din01 parašė:
Sakė tiesiog lengviau gyventi, vengti fizinio darbo, sunkių kilnojimų ir pan.
Bet as pati galvoju, kad gal reiketu pasiimti biliotenį, nes pykinimas dažniausiai…
Gali tikrai pykinti nuo progesterono, tada galėtumėt su gydytoja pasitarti dėl bessins progesterono žvakučių, jas dedant nebelieka pykinimo
LaQueen parašė:
Dėl galvos skausmo bijau pameluoti, bet kiek atsimenu draugei buvo ta pati problema, tai jai paskyrė vaistus, kuriuos visą nėštumo laikotarpį gėrė. Bet čia jau reiktų konkrečiai su gydytoja pasitarti. Taip pat kraujospūdį pasižiūrėkit,gal padidėjęs ir nuo to gali skaudėti.
As bessins zvakutes naudoju. Pykinimas ziaurus, buvo ir vemimo dienu. Net itarinejau, kad nuo ju
Gder parašė:
Gali tikrai pykinti nuo progesterono, tada galėtumėt su gydytoja pasitarti dėl bessins progesterono žvakučių, jas dedant nebelieka pykinimo![]()
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai