vikalA12. parašė:
Sveikos. Aš gyvenu ne Lietuvoje, ir man čia 8 savaite padare kaip ir PRISCA tyrimą. Rezultatai yra, pas gyditoja rytoj ir ji tikiuosi pakomentuos, bet gal kuri supr…
O normos, kokios ? Be jų nelabai pakomentuosi, turėjo šalia būt?
vikalA12. parašė:
Sveikos. Aš gyvenu ne Lietuvoje, ir man čia 8 savaite padare kaip ir PRISCA tyrimą. Rezultatai yra, pas gyditoja rytoj ir ji tikiuosi pakomentuos, bet gal kuri supr…
O normos, kokios ? Be jų nelabai pakomentuosi, turėjo šalia būt?
Din01 parašė:
Man panaši situacija buvo po pirmo vizito. Jau dabar tiksliai neatsimenu ką, sakė, bet ta puslele irgi minėjo ne kartą. Man atrodo, man kazkaip sake kad puslele nor…
Matot jei viskas gerai, pilvo neskauda, nemaudžia tai viskas turėtų būt gerai. Laukit ramiai vizito. Bet jei prasidės tepliojimas ir pan. Tada skubiai kreiptis. Kol viskas gerai nepergyvenkit
Dėl viso pikto po savaitės dar PRG galit pasidaryt , nes jis kintantis hormonas.
Manau nebutinai turi buti blogai jei ir pamaudzia pilvuka, vistiek ten pleciasi viskas
Gder parašė:
Matot jei viskas gerai, pilvo neskauda, nemaudžia tai viskas turėtų būt gerai. Laukit ramiai vizito. Bet jei prasidės tepliojimas ir pan. Tada skubiai kreiptis. Kol…
Kinderis2022 parašė:
Manau nebutinai turi buti blogai jei ir pamaudzia pilvuka, vistiek ten pleciasi viskas
Aš turiu omeny stiprų skausmą
nes man gimda spazmavo tai jausmas kaip stipresnis pamaudimas, tai irgi turėjau vykt pas gydytoją, bet šituo atveju, kadangi moteris pati sakos kad gerai jaučiasi tai viskas tvarkoj, gali laukt vizito ramiai
Din01 parašė:
Ai ir man sakė, kad širdutė plaka.
Kada jau sumažeja persileidimo rizika?
O Jums tausojančio rėžimo nepaskyrė? Papildomas progesteronas turėtų padėti prisitvirtinti stipriau, bet kaip sakau turit jį stebėt, nes jis kintantis hormonas
Angryfox parašė:
Privačiai einant ne visada surašo į e-sveikatą. Man nesurašė nei viena, kur ėjau privačiai. 😶
Man tik privačios surašo 😀
Ekee parašė:
Man tik privačios surašo 😀
man nei privačioj nei valstybinėj nesukelia tyrimų atsakymų į esveikatą
anądien net googlinau, kaip rasti tyrimų atsakymus, nes galvojau gal aš durna ir nerandu, o pasirodo tikrai nieko nebuvo įkelta
gerai, kad įkrenta el. paštu arba privačios vietinėj sistemoj būna bent..
koko_shanel parašė:
man nei privačioj nei valstybinėj nesukelia tyrimų atsakymų į esveikatą![]()
anądien net googlinau, kaip rasti tyrimų atsakymus, nes galvojau gal aš durna ir n…
as va irgi buvau neprivaciai tai nieko neparasyta,tik kad lankiausi ir viskas😂
Geras. Man ir valstybine ir privacios visada ikelia 😇
koko_shanel parašė:
man nei privačioj nei valstybinėj nesukelia tyrimų atsakymų į esveikatą![]()
anądien net googlinau, kaip rasti tyrimų atsakymus, nes galvojau gal aš durna ir n…
Gder parašė:
O Jums tausojančio rėžimo nepaskyrė? Papildomas progesteronas turėtų padėti prisitvirtinti stipriau, bet kaip sakau turit jį stebėt, nes jis kintantis hormonas :)…
O ka reiskia tausojantis rezimas? 🤔
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai