Brigitte parašė:
O sakykit, kurios gimdėte VGN, ar gavote privačią palatą? Taip baisu negauti![]()
Gavome,pagimdziau 9,gavau 13h privacia su visais patogumais ,nes ta diena isleido 11gimdyviu
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusBrigitte parašė:
O sakykit, kurios gimdėte VGN, ar gavote privačią palatą? Taip baisu negauti![]()
Gavome,pagimdziau 9,gavau 13h privacia su visais patogumais ,nes ta diena isleido 11gimdyviu
elvin parašė:
Gavom. Sakė paskutiniu metu nedaug gimdyvių👌 mus paleido prieš 2 dienas. Buvo tuščia.
Kaip šiose gn personalas?
Gal kas nors turėjo panašią situaciją, pamatys mano žinutę, ir atsakys
Man be kelių dienų 40 savaičių, ryt važiuoju į vizitą. Prieš tai per vizitą esu sakius, kad po prieš 5 metus buvusio extra cp ( irgi pas juos)
nesu dabar nusiteikus gimdyti pati, bent jau dėl vėl prognozuojamo didesnio vaiko svorio. daktarė (Elona) tada man pasakė, kad atvažiuočiau sekantį kartą, ir spręsim. Bet neužsiminė kad su daiktais, ar pan. Kaip manot, ar gali paguldyti? Ir po apžiūros, jei tarkim nėra jokių artėjančio gimdymo ženklų nelaukti ir paskirti planinį cp? Ar visgi į norus neatsižvelgs ir bandys skatinimus? Ar leis laukti namie iki 41 sav?
Žinau, kad ryt nuvažiuosiu ir sužinosiu viską, tiesiog įdomu, gal kam buvo panašiai būtent šitoj įstaigoj, jau atrodo tuoj stogas nuvažiuos kai nežinai, ko tikėtis.
Ačiū, jei kas atsakys ❤️❤️
Naktinėtoja parašė:
Sveikos, neberandu info, bet kažkur girdėjau nepamenu ar tiksliai apie vgn, bet pirmą dieną paguldžius į ligoninę negauni maitinimo?
taip negauni, du kartus neseniai guldė, nebuvau gavus.
Butuke_ parašė:
Gal kas nors turėjo panašią situaciją, pamatys mano žinutę, ir atsakys![]()
Man be kelių dienų 40 savaičių, ryt važiuoju į vizitą. Prieš tai per vizitą esu sa…
CP buvo prieš 5 metus tad leis gimdyti pačiai. Apziures ir turėtų paleisti namo laukti savaiminės veiklos.
Naktinėtoja parašė:
Sveikos, neberandu info, bet kažkur girdėjau nepamenu ar tiksliai apie vgn, bet pirmą dieną paguldžius į ligoninę negauni maitinimo?
Priklauso kada guldo. Aš pagimdžiau dieną, tai vakarienę pasiūlė😊
Butuke_ parašė:
Gal kas nors turėjo panašią situaciją, pamatys mano žinutę, ir atsakys![]()
Man be kelių dienų 40 savaičių, ryt važiuoju į vizitą. Prieš tai per vizitą esu sa…
Net po 2,2 metu po pirmo extra Cp, man Santarai pasake galit gimdyt bet kur ir net pati, bet vaikas sedejo iki paskutinios minutes, todel buvo planinis Cp,nes sedejo, ir net Planinio Cp diena patikrino vaiko padeti,sedejo, butu apsivertes-gimdyciau pati
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai