Joolie parašė:
Manau, kad iki gruodžio kokio dar bus kitų kursų programa?Gal kas žino kas kiek laiko jie ten daro juos?
Aš irgi tikiuosi, kad dar bus rudenį pakartotas kursų ciklas, nes į šiuos jau nespėjau.
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusJoolie parašė:
Manau, kad iki gruodžio kokio dar bus kitų kursų programa?Gal kas žino kas kiek laiko jie ten daro juos?
Aš irgi tikiuosi, kad dar bus rudenį pakartotas kursų ciklas, nes į šiuos jau nespėjau.
Aguona2023 parašė:
Rudenį kartos, aš į pirmus du irgi nespėjau, bet tie pirmieji ir bus akualesni jau prieš gimdymą. O į likusius du tik ką užsirašiau.![]()
o rudenį jau galima bus eiti, jeigu pvz gimdyt tik sausį?
nes jau daugiau spėju nebus
Joolie parašė:
o rudenį jau galima bus eiti, jeigu pvz gimdyt tik sausį?nes jau daugiau spėju nebus
Galima eiti neatsižvelgiant į tai kada bus gimdymas.
Aguona2023 parašė:
Galima eiti neatsižvelgiant į tai kada bus gimdymas.![]()
Puiku tuomet
Karr parašė:
Sveikos, tos kurios gimdėte VGN dėl įdomumo norėjau pasidomėti ar gimus leliukui čia gaunamas mini kraitelis su mėginukais pabandymui ir kt. (kaip Santarose)?……
Taip, duoda ir vgn
mėginukai, ld draudimas, huggies sauskelnių..😊
SheIsm parašė:
Taip, duoda ir vgnmėginukai, ld draudimas, huggies sauskelnių..😊
Visai neblogas kraitelis.daug mėginukų,pilnas pokas sauskelniu,servetėlių tiek drėgnų,tiek sausų.iš aromamama aliejukai buvo🙂
Brigitte parašė:
O sakykit, kurios gimdėte VGN, ar gavote privačią palatą? Taip baisu negauti![]()
Gavom. Sakė paskutiniu metu nedaug gimdyvių👌 mus paleido prieš 2 dienas. Buvo tuščia.
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai