2026.01.08 19:50 (prieš 3 mėn.)
LapeSu parašė:
Aš buvau užsirašiusi tos dienos prisiminimus ( apie gimdymą ) nuoširdžiai pasakius to skausmo tikrai nebepamenu, bet 10 kartų rašiau, jog daugiau niekada negimdysiu…
Aš kadangi tuo metu kai skaudėjo, tai nei kalbėt negalėjau, nei rašyt. Atokvėpio pertraukėlių, apart tos vienos, net nepamenu, tai nieko neužsirašiau. O kai grįžo protas, tai jau buvo vaikas ant krūtinės, tai tokia euforija buvo, kad labiau norisi tos euforijos... 😅 Nes ją geriau pamenu. Tikrai blogi dalykai užsimiršta kažkaip. Nors po gimdymo mano emocinė ir psichologinė būklė buvo pati prasčiausia per visą gyvenimą. Pora metų, atrodo, nebuvo fienos, kad neverkčiau... Matyt, buvo šokas, kaip pasimeitė radikaliai gyvenimas. Bet dabar, kaip tik, kai vaikas paaugęs viskas taip gera ir lengva atrodo. Vaikas kažkaip skatina vis imtis naujų veiklų, įkvepia drąsos, norisi rodyt teikiamą pavyzdį, tad stengiuos gyvent kuo pilnavertiškiau 😊 Tai pribrendau pagaliau antram ir su šiokiu tokiu nerimu ir nekantrumu laukiu kas bus 😊 Bet šįkart, kol kas, viskas atrodo tikrai daug paprasčiau. Nėštumas lekia kosminiu greičiu... 🥰