2026.03.30 18:32 (prieš 3 mėn.)
Drag parašė:
Ooo! Kaip smagu mažų avinukų jau gimė 😊
Pas mane vaiko judesiukai ir mano tinginystė kaip įprasta, progreso kol kas nematy…
O kada jums nustatė GD? Aš taip pat turiu. Nustatė 28 savaitę. Dieną su kraujo rodikliais viskas ok , man pagrindiniai šuoliai vyksta naktį ir ryte būna didesnis. Ir kad ir kokia griežta mano dieta, sąžiningai laikausi, bet tai nėra pakankamai. Dabar nakčiai leidžiuosi insuliną, tai pradėjau naktim miegoti. Man pailginto veikimo išrašė, kas vakarą susileisti į šlaunį. Terminas balandžio 14, bet su GD, insulinu ir smarkiai nukritusiu hemoglobinu(kuris jau 100 nesiekia) neleidžia iki galo nešioti vaiko. Vaikas šiek tiek didesnis nei vidutinis, bet daug vandenų yra. Galvojo gydytojai, kad bus didelis labai tai būtų siuntę į Kauno klinikas arba Santaros klinikas. Bet nebesiuntė. Bet guldys į ligoninę 39 savaitę lygiai ir skatins gimdymą. Kam yra skatinę, gal pasidalinti patirtimi galite? Pirmą vaiką gimdžiau pati prieš 12 metų. Dabar irgi pati gimdysiu. Labai prigasdino su skatinimu visos, kad labai baisu. Tai kaip ten yra?