MamaBloom parašė:
O jums jau nustatyta termino data? (Dažniausiai jei koreguoja, tai apie 12-13sav).
Balandzio 16 terminas
MamaBloom parašė:
O jums jau nustatyta termino data? (Dažniausiai jei koreguoja, tai apie 12-13sav).
Balandzio 16 terminas
Gabree parašė:
Balandzio 16 terminas
Tai i dekretą turėtumėte išeiti vasario 5d🤔
Happy_days parašė:
Sveikos ar as cia viena vargstu su ta pienlyge, baigiu isprotet kiek jau tu zvakuciu sunaudota... nueinu ir vis liepe detis kitaip nebus sako... zvakutes suveikia t…
Praeita nestuma istisai nuo kokios 18 sav. turejau. Irgi niekaip neissigydziau. Po gimdymo savaime dingo. Si nestuma kol kas dar nieko nera. Labai tikiuos, kad gal ir nebus.
Šraaa parašė:
Merginos, ar kas nors iš tų kas neturit rizikų, jaunos ir pan. registruojates pas genetika privačiai, ar į valstybinę betmokamai, del šventos ramybės? Jei taip kur …
Ne, pasitikiu ginekologe, kruopščiai viską apžiūrėjo 🙂 aj ir NIPT padarytas - nieko blogo nerodo 🙂
Šraaa parašė:
Merginos, ar kas nors iš tų kas neturit rizikų, jaunos ir pan. registruojates pas genetika privačiai, ar į valstybinę betmokamai, del šventos ramybės? Jei taip kur …
Ne. Kaip ir apie Nipt negalvoju. Nebent per 12 sav ekoskopą pamatytų kažką negero
Simesh parašė:
Man gavosi, kad buvau 11 sav., nes sakė, kad jau reikėtų užsivesti kortelę, tai nuvaykau pas akušerę-ginekolegę į NW, tačiau tuomet dar jos neužvedėsako reikia…
Brangiai atsiėjo NW viskas ar tyrimų ten nedarėte? Iki šiol ten pas vaisingumo spec. lankiausi, tai patiko kaip ir viskas ten.
Dėl tos kortelės tai vajei, vizitą sekančią dieną po genetiko pas ginę turiu, jau tada bus 13 sav. dar kol tyrimus priduosiu, tai nežinau ar iki 14 sav. gausiu tą kortelę 🙈 Einu į polikliniką, tai žinant jų procesus gali užtrukti.
auryte777 parašė:
Brangiai atsiėjo NW viskas ar tyrimų ten nedarėte? Iki šiol ten pas vaisingumo spec. lankiausi, tai patiko kaip ir viskas ten.
Tyrimus sakė galiu datyt kur noriu, tai dariausi pas šeimos gydytoją. Aš Klp ir nėštumo priežiūra NW 60€ 😊 o kortelę aš pati gavau tik kai jau buvo 14+2 😀
16 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai