Lollita. parašė:
Priminkite pagal,kokius sarasasus krovetes lagaminus i ligonine? Buvo kazkuroje temoj rekomenduoti is 9 menesiu ar kur.
As ziuriu pagal 9 menesius ir dar nestumo kalendoriu gauta is poliklinikos. Tai labai identiška informacija
Lollita. parašė:
Priminkite pagal,kokius sarasasus krovetes lagaminus i ligonine? Buvo kazkuroje temoj rekomenduoti is 9 menesiu ar kur.
As ziuriu pagal 9 menesius ir dar nestumo kalendoriu gauta is poliklinikos. Tai labai identiška informacija
Eve1 parašė:
Mano terminas buvo balandzio 2d. Tai mes visgi i kovinukus papuolem!☺️☺️💖 labai gera gimdymo patirtis nors ir bijojau, pirmas kartas. Visoms to linkiu ir sklandziu …
Sveikinimai!
Viltis1 parašė:
Man terminas balandžio 9 bet norėčiau anksčiau pagimdyti 😂🫣 ir nuo šiandien ryto kažkas kaip ir prasideda, tikiuosi uzsikurs veikla ir dar iki Velykų supsiu jau sav…
Kas prasideda,ka jauciate? Man maudimas kaip per menesines uzeina,daug i tualeta vaikstau,viduriuoju
Kkarollina parašė:
Sveikinimai!!! Kur gimdėte?
Kauno 2oj ligoninej, dabar LSMU vadinasi
Vandenyno dvelksmas parašė:
Kovo 25 dieną gimė mūsų sūnelis.❤️🐻🍓 Kiekvieną kartą jį išvydus įsimyliu iš naujo, nenusakoma palaima. :).
Sveikinimai! 🥰🎉
Vandenyno dvelksmas parašė:
Kovo 25 dieną gimė mūsų sūnelis.❤️🐻🍓 Kiekvieną kartą jį išvydus įsimyliu iš naujo, nenusakoma palaima. :).
Sveikinimai?🥰
Eve1 parašė:
Mano terminas buvo balandzio 2d. Tai mes visgi i kovinukus papuolem!☺️☺️💖 labai gera gimdymo patirtis nors ir bijojau, pirmas kartas. Visoms to linkiu ir sklandziu …
Sveikinimai !! 🥰♥️
Ooo! Kaip smagu mažų avinukų jau gimė 😊
Pas mane vaiko judesiukai ir mano tinginystė kaip įprasta, progreso kol kas nematyt.
Na, tik savo dietą vakar sugadinau, nes suvalgiau torto (šeimoj gimtadienis), ir pajaučiau pasekmes - troškulys, tinimas, ir aukšta kraujo gliukozė krentanti itin lėtai. Vis matavau kraujospūdį, kad nebūtų per didelis ir galvojau ar neprisišaukiau preeklampsijos. 🙄 Tai va, jūs nedarykit taip su gestaciniu diabetu - dieta yra, dieta ir turi būti. 😆 Šiandien skysčiai jau išsiskirstė, gliukozė gera, bet savijauta tokia šiaip sau, tad ilsiuosi kiek įmanoma ir bebevalgau nesąmonių.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai