giotta parašė:
kiek cia kainuoja epidiuras? ir kaip anesteziologai?
man epidura padare visai nemokamai,jis nieko ir nekainuoja.anesteziologes malonios moterys papuole,ramiai,tyliai dirbo savo darba.Viskas buvo gerai.
Tyzenhauzų g. 18A, Vilniusgiotta parašė:
kiek cia kainuoja epidiuras? ir kaip anesteziologai?
man epidura padare visai nemokamai,jis nieko ir nekainuoja.anesteziologes malonios moterys papuole,ramiai,tyliai dirbo savo darba.Viskas buvo gerai.
ajok parašė:
sveikos, mamytes, kas gimdete vgn gal galetumete pakomentuoti ar sunku gauti atskira palata? pas ka reikia jos prasyti ir kiek kainuoja? taip pat gal yra gimdziusiu…
laba,dar negimdziau bet ruosiuosi
lankiau ten paskaitas ir domejausi siais klausimais.Atskiros mokamos palatos yra dvieju tipu ir kai atvaziuoji gimdyti,pakliuni i gimdykla pasisakai,kad noresi atskiros,jei yra laisva arba dar atsilaisvins ir eileje nera laukianciu ja gausi
viso ten yra 38 pogimdyvines palatos is kuriu puse mokamos, t.y. atskiros. apie gimdyma vandenyje snekejo taip,kad viskas priklauso nuo kudikio padeties ir tik gydytojas sprendzia ar galesi gimdyti vandenyje, yra tik 1 gimdykla su vonia,tad jei ji bus uzimta,tai kaip ir po gimdymo vandenyje
be to,kaip supratau jie nepraktikuoja gimdymu vandenyje,cia nebent su konkreciu gydytoju kalbetis,tartis ir pan. be to,juk ar paciai bus malonu kai gims lelia,paleis kraujus ir gulet toje vonoje kur jau bus nebe vanduo o kraujai,juolab kad kai vonioj stanginsies gydytjas nematys ar gali plysti ar reikes kirpti.esant pageidavimui jie aprodo gimdyklas,tad rekomenduoju nueiti i paskaitele ar susitarti del ekskursijos
kacute parašė:
laba,dar negimdziau bet ruosiuosilankiau ten paskaitas ir domejausi siais klausimais.Atskiros mokamos palatos yra dvieju tipu ir kai atvaziuoji gimdyti,pakliuni …
labai aciu uz atsakyma. aiskiau pasidare del palatu. na man dar toli iki gimdymo tai kol kas i paskaiteles dar neisiu. dar nedristu net prie nestukiu jungtis
bet pavasari butinai pasidomesiu paskaitelemis ir ekskursija po vgn.
del gimdymo vandenyje esu girdejusi labai daug teigiamu atsiliepimu is pazistamu gimdziusiu anglijoje, nes ten medikai patys skatina gimdyti vadenyje, pasiulo... o cia daktarai to vengia, nes jiems ne tap patogu ir sunkai matosi, matai dar atsiklaupti ar pasilenkti prie gimdyves reikia
o del kraujo vandenyje, tai kai pirmaji vaika gimdziau tikrai pajutau tukstanti nemalonesniu dalyku nei gulejimas kraujuotam vandenyje. bet tai gal tiesiog mano sunki patirtis.
dar noreciau paklausti o kiek kainuoja mokama palata vgn?
vukasvb parašė:
Labas, mes gimdem antradieni kadangi pagimdziau nakti,tai pradzioje gavom palata atskira,bet be tualeto ir duso, o vakare buvom perkelti i dviviete palata su visai…
Laba kilo toks klausimukas o 300LT mokejot uz para ar visa gulejima?
Mamulyte11 parašė:
uz visa gulejima yra mokestis,nors ir savaite guletumet.
Mamulyte11 parašė:
uz gulejima... Ten ar tu gulesi savaite,ar 3 paras kaina bus ta pati
giotta parašė:
Ka pasiimti i gimdykla?
gimdykloj prireike is siulomo su savim tureti saraso:
Vandens isgerem 2 ltr. Nors tebuvom 2 val.
Fotoaparatas
tena higienones vienkartines kelnaites
Vaikui:
Vilnones kojines
saiskelnes
kepure
Marskineliai
Sliauztukai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai