tigriuke666 parašė:
Puiki kirpeja kuria nuosirdziai piliteje rekomenduociau tai Valentina... jau n metu pas ja... buvau kelyssyk pas kitas tai kosmaras.... ji dirba pilaiteje naujojoje…
EIna sau
o as dar kazkada viena vaiksciojau ten
tigriuke666 parašė:
Puiki kirpeja kuria nuosirdziai piliteje rekomenduociau tai Valentina... jau n metu pas ja... buvau kelyssyk pas kitas tai kosmaras.... ji dirba pilaiteje naujojoje…
EIna sau
o as dar kazkada viena vaiksciojau ten
tigriuke666 parašė:
gerai kad ten is vis neiname
tigriuke666 parašė:
mes ilga laika neeidavome, bet pora syk is ezero kelias kaip tik vede per aikstele, pirma syki buvom is[etos is anksto, o antrasyk isvydom netikietai..... tokie asm…
na taip gal ir nepiktybiniai, bet nezinai kas gali sauti tokiem i galva! O juolab kad pamatytu mazameciai vaikai, tikrai nesinoretu. Siaubas kazkoks
mes irgi neperseniausiai ejom prie ezero per pusyna, zaide daug vaiku aikstelej,o tas vyras visai salia stovejo ir smaukes ziuredamas i vaikus ar mamas..tikrai nekaip pasijutau. nors kur anksciau gyvenom tai buvo iprasta, nes daznai tai galima buvo pastebet einant gatve, is mokyklos ar prie ezero, tik ne vaiku aikstelese..
jie tikrai nera piktybiniai, bet nelabai noris jau ten sedet ir galvot kad kazkur toksai gali stebet.
Rasa_ parašė:
mes irgi neperseniausiai ejom prie ezero per pusyna, zaide daug vaiku aikstelej,o tas vyras visai salia stovejo ir smaukes ziuredamas i vaikus ar mamas..tikrai neka…
as pakraupus
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai