migle0505 parašė:
Nea, vakar vienintelis ka leidausi tai diferelin, bet jis veikia priesingai, visa veikla malsina:)ir aisku ne i pilva durt reikia![]()
as difrelina duriau i pilva
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįmigle0505 parašė:
Nea, vakar vienintelis ka leidausi tai diferelin, bet jis veikia priesingai, visa veikla malsina:)ir aisku ne i pilva durt reikia![]()
as difrelina duriau i pilva
Inanana parašė:
as difrelina duriau i pilva![]()
Bet pas jus ten kazkaip kitaip ir buvo, kad jūs lyg ir kiekvieną dieną leidot?
o aš į mėnesį kartą 4 mėnesius
migle0505 parašė:
Bet pas jus ten kazkaip kitaip ir buvo, kad jūs lyg ir kiekvieną dieną leidot?o aš į mėnesį kartą 4 mėnesius
![]()
taip kitaip biski, pradejau nuo 21 cd
September7 parašė:
Laba, kas Vilniuje darėte Northway tyrimą dėl gleivines uždegimo, pas kurią gydytoją registravotės, nesinori trukdyt vaisingumo spec kai tai gali padaryti kaip supr…
Skaiciau , kad merginos yra gave net siuntima ir nemokamai pasidare poliklinikoje, bet Vln. Tai man kr aktualu ar Klp imanoma tai, ar tik northway mokamai, plius gerai butu pasidaryt ir kitu bakteriju tuo paciu
Teidė parašė:
Skaiciau , kad merginos yra gave net siuntima ir nemokamai pasidare poliklinikoje, bet Vln. Tai man kr aktualu ar Klp imanoma tai, ar tik northway mokamai, plius ge…
Zinau kad ir Kauno klinikose daro, tik ten turbut eiles, siintimai, gal tik ilgiau uztrunka viskas. Bet jei skubos nera
Inanana parašė:
Jungiuosi prie ivf stimuliuojanciu. Tad klausimas del rekovelle susileidus vaistu jus atgal dedate i saldytuva? Kiek skaitau tai nebutina.
Aš dėjau, nes man sakė laikyt šaldytuve
bet skaičiau irgi, kad praėmus nebūtina to daryt
migle0505 parašė:
Aš dėjau, nes man sakė laikyt šaldytuvebet skaičiau irgi, kad praėmus nebūtina to daryt
![]()
Vat pagal instrukcija jei pradarai juk gali 28 diena snelaikyti saldytuve.
Inanana parašė:
Jungiuosi prie ivf stimuliuojanciu. Tad klausimas del rekovelle susileidus vaistu jus atgal dedate i saldytuva? Kiek skaitau tai nebutina.
Laikiau šaldytuve
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai