mamyte201 parašė:
sveikos. ka daryt? mano mergina valgo is vienos kruties, kai nugeria jau ta pati didziausia pienuka, na ta srove kai lengva traukt kai papulis pilnas pieno, ji nebe…
Pas mus su dukra buvo panasi labai situacija...traukdavo tik tol, kol yra suveikes pieno atleidimo refleksas ir pienas pats bego, o paskuj pradedavo verkt, spjaut, pykti...tai tada as vel ikisdavau ta pati kazkaip papuli ir pradedavau vaikstant bet supuojant zindyt..na ji apsiramindavo ir prisnusdavo..as galvodavau kad ji taip valgo, bet deja tai buvo pasirodo tik kabejimas ant kruties, o ne valgymas. Kg merginai sunkiai augo, 500g, 400g, 70g. Ir galu gale kai buvom 4 men ji numete 120gr! Merginos siam forume siule visko, bande kartu ieskoti priezasciu kodel ji taip nenori valgyt. Viska isbandziau, viska kas mediciniskai galetu trugdyti valgyt irgi patikrinom..n pozu, mano maisto racionas keistas, zindymo grafikas,ir t.t...zodziu tikrai daug visko isbandziau..deja ji tingi traukt! Ir dabar jau suprantu kad nieko cia nepadarysi, kad ir kaip noriu ir ziniu apie zindyma turiu, sunu metus laiko be jokiu problemu zindziau ir visas pieno krizes isgyvenom, ir ignoravima vienos kruties, tad jau si karta galvojau kad zindysiu is vis be problemu. Bet...kai svoris pradejo krist daktare grieztai liepe damaitint, o as to net girdet nenorejau...bet kazkaip susivokiau kad tikrai galima prisizaist cia taip, vaikas juk badauja. Tustindavosi zaliai su putomis, o tas parodo kad gauna is manes tik liesaji pienuka. Tai pradejom nuo 4,5men koses valgyt ir mp. Nelabai koses ejosi..svoris nekilo, deja su asarom akyse daviau misinio po mp. Tikejau kad ji tikrai atsisakys, nes gi pavalgius...ir ka, isgere iki paskutinio laso ir dar norejo. Labai sunku buvo man susitaikyt kad visgi negerai su tuo zindymu, pradejau bandyt nusitraukinet, kad duociau mp is buteliuko jei jau pati netraukia. Isbandziau 3 pientraukius ir ranku pagalba, snipstas..tiesiog nenusitraukia, nors pieno krutyje pilna.
Po tokio kompleksinio maitinimo, mp+pm, kose vaikui pradejo augti svoris! Pagaliau, ne po kilograma, bet po truputi atsigauna mergina. 6men svere 6,2kg, nedaug, bet svarbu auga..viska daro kas priklauso, linksma, sneki. Aisku po tokio maitinimosi mp ryskiai sumazejo, ji zysti irgi labai nebenori, bet as labai uzsispyrus ir sakiau iki paskutinio laso as jai visa piena atiduosiu! Kad ir po minute ji pazinda, bet pries kiekviena valgyma as pirmiausia duodu kruti! Priesinasi kartais, bet tariuosi su ja ir prikalbinu kad nors ta minute pazystu kol pienas pats bega
jau nieks is aplinkos netikejo kad zindysiu toliau, nes gi buteliuka gavo, bet as su ja gera komanda esam ;) pirmiausia svajojau kai atsirado sios problemos, bent iki 6 men mp duoti..ir ka gi, sulaukem jau ir 6men, o as vis dar zindau, kad ir nepilnai, bet mano pienelio ji gauna! Kiekviena diena man kaip laimejimas ir vis labiau tikiu, kad dar menesi, ir dar kita, o gal dar ir kita, ir kita man pavyks
Issipleciau truputi, atsiprasau
tiesiog savo istorija papasakojau, kaip dabar galeciau pavadint "nesekmingo sekminga zindymo istorija"
tad jum linkiu, kol dar maziuke, zadint, ziuret kad zystu is tos pacios kruties iki sociojo pieno..ieskokit pozu, apziojima, pasaiteli tikrinkit, kad nebutu kaip mums