2025.08.14 22:54 (prieš 4 mėn.)
Jei Vilniuj tai tik Santarose. Aišku nelabai tinkamas palyginimas kai toks metų skirtumas (dukrą prieš 12 metų gimdžiau Antakalnyje), bet prisiminus neitin ten patiko, nebuvo labai blogai, bet tik pro duris paklausdavo ar gerai jaučiamės ir tiek žinių, vaiką apžiūrėdavo, bet kaip rašė aname poste, Santarose buvo aišku maždaug kada mane apžiūrės, kada vaiką. Be to slaugytojos dar ateidavo ryte ir vakare spaudimą, temperatūrą pamatuoti, tai jeigu ką jų klausdavau. Ir ypač vaiko apžiūra buvo išsami, tikrai atidžiai patikrindavo viską. Kai ankstukas tai dar papildomai patikrindavo, pavyzdžiui buvo okulistė atėjusi. Ir per 6 dienas nebuvau sutikusi labai nemalonių, nors kasdien vos ne skirtingi medikai buvo. Buvo savotiškų tokių, bet nepasakyčiau, kad blogi, tiesiog bendrauji mandagiai ir tiek, o dauguma faini. Viena vaikų slaugytoja išvis stebuklinga, taip paima tyrimus, kad vaikutis net nesureaguoja.
Aš privačios palatos neėmiau, nors siūlė, vyras negalėjo pasilikti tai nebuvo reikalo, paskui buvo gimdymo bumas tai ir negavo kas norėjo, bet vistiek priežiūra buvo puiki. Maistas irgi patiko, taip subalansuotas, kad nesinorėjo jokių nesąmonių, buvo sotu. Aišku požiūrio reikalas, bet mano patirtis puiki, nuo priimamojo iki išrašymo dienos buvau labai gerose rankose, nuramino nuo pat pradžių kai buvau strese dėl per anksti prasidėjusio gimdymo ir palaikė visapusiškai. Neplanavau gimdyti Santarose, kai taip susiklostė nebuvo pasirinkimo, bet iš manęs tik geriausi atsiliepimai.