2018.12.21 16:26 (prieš 7 m.)
Sveiko
Jungiuosi ir aš į Jūsų būrį. Nuo vaikystė turėjau nema-ų bėdų su atopiniu dermatitu, egzema ir pan. Buvo tirkai sunkūs laikai, ypač paauglystėje. Užvakar patvirtino man žvynelinę. Labai nesistebėjau ir jau laukiau kada prie visų turimų ligų įrašys ir šią. Nors diagnozė ir įrašyta sunkios formos psoriazė, bet situacija pas mane nėra tragiška tikrai - šiuo metu alkūnės vos vos pasausėję, delne prie piršto vieno žlopinėlis, vos vos rankų linkiai jau erzinasi, aišku visa kūno oda gana sausa ir pleiskanoja minimaliai, o sunkiausia sakyčiau su galvos oda - pleiskanos, niežėjimas, žaizdelės, bent džiausiuosi, kad tik aš matau jas
Taigi išrašė kažkokį tirpalą odai po šampūno ištrinti odą ( Mometasoni 0,1%) ir Clobetasoli 0.05% tepalo.
Taigi dabar skaitausi ir ieškau kokį kūno kremą ir šampūną bandyti, nes kol kas snieko nebandžiau. Kūno prausiklis man jau iš anksčiau patinka Eucerin su šlapalu, bet gal kažkas dar geriau yra?
Taigi būčiau labai dėkinga, jeigu parekomenduotumėte, ką esate bandžiusios, kas tiko/patiko, ką rekomenduotumėte.
1. Šampūnas
2. Kūno prausiklis
3. Kūno kremas
Taip pat gal kas darotės profesionalius kūno šveitimus kas kažkiek laiko ar kūno kaukes? Ar tai padeda?