LaQueen parašė:
Tai manau ir žiūrės pagal situacija, bet neskuba jie ten išleist
Supratau 😊 ačiū
Josvainių g. 2, KaunasLaQueen parašė:
Tai manau ir žiūrės pagal situacija, bet neskuba jie ten išleist
Supratau 😊 ačiū
Gimdžiau Kauno klinikinėje ligoninėje. Pas Jūratė Žebrauskiene, ir akušerė Valerija Perminaite. Aš esu nukentėjusi nuo jų. Pirmas vaiko gimdymas buvo atliktas Cezaris,po kelių metų pastojau.Su antra sakė, kad gimdyčiau pati. Prašau maldavau, kad darytų cezarį nedare. Per gimdymą man plyšo gimda, vaiką ištraukė su vakuumu pagalba, mergyte ne kvėpavo. Tik širdute plakė,po kurio laiko atgaivino mano maža Angelėlį. O mane nuvežė į operacinę ,kad sutvarkytų gimda. Operavo mane ilgai, teko kraujo perpilima daryt nes netekau daug kraujo.Šito likimo ne linkėčiau niekam. Ačiū Deivui, kad likom gyvos.
audros parašė:
Gimdžiau Kauno klinikinėje ligoninėje. Pas Jūratė Žebrauskiene, ir akušerė Valerija Perminaite. Aš esu nukentėjusi nuo jų. Pirmas vaiko gimdymas buvo atliktas Ceza…
Mano atveju pirmas vaikas irgi gimė su cezariu, antrą gimdžiau pati. Bet ką noriu pasakyti, kad darys cezarį su antru niekas nekalbėjo, tiesiog sakė žiūrės kaip čia bus, bet tipo leis pabandyt pačiai. Vaikas 4kg ir dar randas po cezario. Nepaneigsiu, baisoka buvo. Kai prasidėjo sąrėmiai, pasiprašiau epidūro, bet buvau perspėta apie tikimybę, kad jei plyš gimda nepajausiu jei tai atsitiks ir gydytojai tik pagal vaiko tonus matys, kad kažkas atsitiko, o ne pagal skausmą, todėl epidūro nedarė. Randas atlaikė, pagimdžiau ir net neplyšo tarpvietė. Tad klausimas, ar jums buvo padarytas epidūras?
Metamorfozė parašė:
Gal kas nors gulėjo klinikinej ligoninej dienos stacionare? 🥺
Kiek internete skaičiau tai ten tvarka tokia- diena praleidi ten, o nakčiai išleid…
Visu pirma galvokit pozityviai, mano pries tai buves nestumas baigesi abrazija lapkricio men del tepliojimu tokiame laike, gink D. NELINKIU jum to. Siuo nestumu nuo 5 iki 8 sav tepliojo visalaika, geriau Dupha, mangio didesnes dozes ir vit nesciom ir namie gulimas rezimas. Pfu pfu pfu nustojo visi tepliojimai. O jei reiks gulet ir gulekit, malonumas tikrai menkas. Siaip stengiasi guldyt po viena nebent tuo metu neturi galimybes. Mastykit pozityviai viskas bus gerai!
Munyte parašė:
Visu pirma galvokit pozityviai, mano pries tai buves nestumas baigesi abrazija lapkricio men del tepliojimu tokiame laike, gink D. NELINKIU jum to. Siuo nestumu nuo…
Aš jau esu turėjusi nesivystantį 😭
Bet jokiu tepliojimu nebuvo, aplamai jokiu požymiu nebuvo, tiesiog nuvykau eilinei patikrai ir pamatėm, kad širdutė nebeplaka 😣
Dėl to dabar labai bijau... labai... o juolab kad mane du mažyliai auga dabar ♥️♥️
Metamorfozė parašė:
Aš jau esu turėjusi nesivystantį 😭
Bet jokiu tepliojimu nebuvo, aplamai jokiu požymiu nebuvo, tiesiog nuvykau eilinei…
Viskas bus gerai
nepanikuok, o tai tau progesterono nedave gert? Po "persileidimo" visi normalus pataria ji gert. Gerk magnio ir poilsis su gera nuotaika del 2ju zirniuku :*
Munyte parašė:
Viskas bus gerainepanikuok, o tai tau progesterono nedave gert? Po "persileidimo" visi normalus pataria ji gert. Gerk magnio ir poilsis su gera nuotaika del 2j…
Aš po IVF tai prg leidziuosi 3 kart per diena 😊
Metamorfozė parašė:
Aš po IVF tai prg leidziuosi 3 kart per diena 😊
Oj nezinojau, na ir viskas, magnis poilsis ir ilsekis, matysi jei reiks atsigulsi
ziurek pozityviai
as irgi kaip su kiausiniu jauciuos, nor maziausias skausmukas ar negerumas ir panikuoju, bet tai mum jau normalu praejom visko
laikykis! P.s. 2oje lig. Personalas tikrai nera blogas visi rupestingi net ir pagalbinis personalas
Munyte parašė:
Oj nezinojau, na ir viskas, magnis poilsis ir ilsekis, matysi jei reiks atsigulsiziurek pozityviai
as irgi kaip su kiausiniu jauciuos, nor maziausias skausmu…
Ačiū labai ♥️
Sveiki. Teko girdėti apie echoskopą šioje ligoninėje, kad vyksta kai kuriomis savaitės dienomis tam tikru laiku gyva eilė, be registracijos. Gal kažkas ėjote, ar žinote kur apie tai yra daugiau informacijos? Ar nereikia prisiregistruoti? Ar verta tą laiką laukti, ar būna didelė eilė, ir geriau kreiptis kitur dėl papildomo echoskopo?
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai