facimela5 parašė:
Mane remuo kankina i vakara ypac pries miega..ryte kazkaip to nejauciu.. O jei dar apelsinu sulciu ar multivitaminu isgeriu isviso kosmaras.Esu girdejus jog leliukams pilvelyje reikia duoti paklausyti muzinkos net per ausines, aisku negarsiai. Ir sako jeigu vaikas pradeda stipriai spardytis jam ta muzika nepatinka, o jei ramus (nurimsta kai spardosi) tada muzika tinka.. Netgi rekomenduoja tokia klasika kaip mocartas. Sako net padeda augimui, pries du metus lietuvos ryto video rode kad tiems nesinesiotiems vaikuciams prie inkubatoriaus paleidzia mocarta jog jei butu ramus ir taip svorio priaugtu..
Beto ar jus daug kalbates su pilveliu?? Sekat pasakas ar dainojat lopsines?? skaiciau jog reikia
![]()
Mane tai,pat labiausiai pries miega kankina,bet ir rytais,kenciu,ir diena
Pawyzdziui,as nuo pat pirmu menesiuku,wienos lopsines klausau...ji tokia rami,grazi,pati anskciau dainuodawau,klausa nebloga turiu,tai kartu dainuojant,neblogai gaunas,net manasis,klausosi
Ir db kai,labai neramus pilwukas,paleidziu ta dainele,nurimsta,
kol groja nesujuda
galit netiketi,bet taip yra,pajungiu kokia kita,sujuda,arba jeigu tranki,labai juda,bet tik ta kur nuo nestumo pradzios klausem,ijungiu,nei krust
Todel,tikiu tokiu teiginiu
As kasdiena,kai nerimsta,kalbu,glostau,raminu,tewelis,kartais irgi,prisiglaudzia,ir sako,spirk mamytei,kad neklauso,tetukas tai labai geras sako
siknius pries mama nuteikineja