Sveikos Klaipedos mamytes
kazkaip cia pas mus labai liudna, ar nestukiu siuo metu labai nedaug ar visos laisva minute isnaudoja miegeliui?
dute22 parašė:
labuka![]()
as ir pastebejau kad liudnaina man miegelio priepuoliai jau kakaip praejo, prasidejus antram trimestrui is kart jegu anpludis
![]()
beje gal girdejot kada i Klaipeda siluma gris? jau nusibodo tie lietus vejai![]()
Sveika dute22 as ir jau pasiilgau saules
norisi jau silumos
As labai tikiuos kas antram trimestre ir as turesiu daugiau jegu
nes dabar kaip slapiu maisu trenkta nuolatos jauciuos
dute22 parašė:
nieko mergaites, as is naiviai tikiuos kad saulute gris ir bus graziu geru oru![]()
i drabuzius tai ir as jau nebeitelpusiryt dilema buvo didziausia ka rengtis, nes ir pora susitikimu turiu, spinta visa isverciau
![]()
o nuo kurios savaites jus pradejote augti?
aisku man iki jusu dar toli bet kazkaip jauciu kad darbines kelnes darosi i mazaja puse
raganellle parašė:
o nuo kurios savaites jus pradejote augti?aisku man iki jusu dar toli bet kazkaip jauciu kad darbines kelnes darosi i mazaja puse
![]()
na 12 savaite kai ejau pas gydytoja echo darytis pilvelio nebuvo, vakarais tik biskeli padidedavo, o paskui pradejo pustis
jei kelnes atsisedus pradeda spausti, stenkis nebesimauti, geriau jau tokia tunika ar sijonuka
dute22 parašė:
na 12 savaite kai ejau pas gydytoja echo darytis pilvelio nebuvo, vakarais tik biskeli padidedavo, o paskui pradejo pustisjei kelnes atsisedus pradeda spausti, stenkis nebesimauti, geriau jau tokia tunika ar sijonuka
![]()
jau nusipirkau kelnes tam atvejui jei prades spaust
Luluka parašė:
Sveikutės, kiek mažai mūsų čia... net liūdna... tačiau paklausiu :1. kokius kremukus naudojate savo pilveliui tepti?
2. kokia gydytoja jus konsultuoja ir kur darysite / darėte 18-20 savaitės echoskopą? Renkuosi tarp Šatkaus ir Kiseliovos![]()
sveika
pilveli tepu su hipp mama aliejumi, man labai patinka
ir skaniai kevpia. Siaip girdejau apie Kiseliova labai labai gerus atsiliepimus, tai noreciau darytis pas ja.
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai