jovitele8629 parašė:
man pries pastojant buvo striju... tai kazkaip jau pripratus prie ju ir nezinau ar kazka naudosiu ar ne
pas mane nebuvo ir tikiuosi nebus, nusipirkau migdolu alieju, bet vis patingiu pasitept...
jovitele8629 parašė:
man pries pastojant buvo striju... tai kazkaip jau pripratus prie ju ir nezinau ar kazka naudosiu ar ne
pas mane nebuvo ir tikiuosi nebus, nusipirkau migdolu alieju, bet vis patingiu pasitept...
Ledi1 parašė:
sveikutes, kaip fainai kurios jau i II trimestra izenget![]()
vienur raso, kad antras trimestras nuo 12sav., kitur kad nuo 14sav. kaip zinoti kaip is tikruju?
Sveikos
na, as saziningai kiekviena vakara tepu aliejuku pilva, krutine ir slaunis, o nuo 20 sav. reikes 2 kartus tepti.
Del vitaminu ziuriu visoms skirtingai pataria. Man ir toliau liepe gerti folio rugsti (nors rasoma, kad reikia tik iki12 sav), dar kas trecia diena geriu Lacto Lady - mitybai papildyti ir nuo sio savaites pradejau gerti zuvies taukus (kaip gydytoja liepe - vaikiskom dozem
Ar yra planuojanciu, o gal jau pasidariusiu pirmaji PRISCA tyrima? (jis neprivalomas, o rekomenduojamas).
ejurgita parašė:
Sveikosna, as saziningai kiekviena vakara tepu aliejuku pilva, krutine ir slaunis, o nuo 20 sav. reikes 2 kartus tepti.
Del vitaminu ziuriu visoms skirtingai pataria. Man ir toliau liepe gerti folio rugsti (nors rasoma, kad reikia tik iki12 sav), dar kas trecia diena geriu Lacto Lady - mitybai papildyti ir nuo sio savaites pradejau gerti zuvies taukus (kaip gydytoja liepe - vaikiskom dozem![]()
Ar yra planuojanciu, o gal jau pasidariusiu pirmaji PRISCA tyrima? (jis neprivalomas, o rekomenduojamas).
o kas cia per tyrimas?
jovitele8629 parašė:
na pagal si tinklapi tai man dar pirmas, ryt jau antras prasides
sveikinu
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai