vylele parašė:
as tik ta viena karteli irn tepajauciauna visiskai kitoks jausmas nei kai pucia pilva
![]()
as dar nejauciu judesiuku, nors labai noreisi pajusti, man antras nestumas gal anksciau pajusiu
vylele parašė:
as tik ta viena karteli irn tepajauciauna visiskai kitoks jausmas nei kai pucia pilva
![]()
as dar nejauciu judesiuku, nors labai noreisi pajusti, man antras nestumas gal anksciau pajusiu
labas netepu jokiu kremu, nezinau ar jie veiksmingi.per pirma nestuma priaugau daug svorio, tai yra striju ant klubu ir ant krutines, laikui begant jos tampa netokios ryskios, beje jei tavo kuno oda yra elastinga tai nebus jokiu striju,pvz, mano uosve gimde 7 kartus ir nei vienos strijos ar celiulito. o pas mane yra, nors nesu stora.
Vaiduse-33 parašė:
labas rytas visoms, grazi dienaziuriu snekejote apie vitaminus, as dar negeriu, klauiau daktaro , sake kad nereikia, geriu tik folio rugsti. drabuzeliu dar neperku , nuo dukrytes nieko nebeturiu, sake sesuo duos savo berniuko rubeliu, dar drauge parinks. malonu kai tavim rupinasi
vakar buvau sesrs dukrytes pirmoje komunijoje, buvo grazi svente, tik kunigas ilgai pamokslavo
gera istrukti is namu, pasipuosti grazia suknele, ir jautiesi tokia kokia anksciau. namie budama nesinori puostis....
![]()
Aš taip pat labai daug ko nepirksiu, ypač iš rūbelių, kadangi yra aplinkoje daug mažų vaikiukų ir pereis man rūbeliai, juk kai kurių net neuždeda, nes taip greitai viską išauga.
Vaiduse-33 parašė:
labas netepu jokiu kremu, nezinau ar jie veiksmingi.per pirma nestuma priaugau daug svorio, tai yra striju ant klubu ir ant krutines, laikui begant jos tampa netokios ryskios, beje jei tavo kuno oda yra elastinga tai nebus jokiu striju,pvz, mano uosve gimde 7 kartus ir nei vienos strijos ar celiulito. o pas mane yra, nors nesu stora.![]()
as ir netepiau ir nieko nera...
Agneta26 parašė:
sveikos, norejau jus paklausti, man gulimas rezimas siuo metu. kai pavaikstau pradeda mausti pilvuka ir nugaros apacia...gydytojai nieko nesako, gulek ir viskas..jum taip buvo?maudenimas 11sav-normalu?
Man irgi gulimas rezimas. Bet as pakraujuoju. Jau nuo treciadienio vakaro guliu ligonineje. Dare echo. Su vaikeliu viskas gerai, atitinka laika, issivystes tiek kiek ir siuo metu turetu but, juda. Bet vis pakraujuoju, tai rudai tepa, tai vel kraujas pasirodo. Gydytojai nezino del ko. Liepe guleti.
global parašė:
![]()
Sveikos, ar tepat jau kokius kremukus nuo striju?
![]()
nes as nusprendziau kad jau pats laikas pradeti![]()
as vakar nusipirkau specialu krema - gal ir neapsaugos visiskai nuo atsiradimo, bet gal nors kiekį ir gylį pamažins
Jonė V parašė:
as vakar nusipirkau specialu krema - gal ir neapsaugos visiskai nuo atsiradimo, bet gal nors kirkį ir gylį pamažins![]()
man pries pastojant buvo striju... tai kazkaip jau pripratus prie ju ir nezinau ar kazka naudosiu ar ne
oplia parašė:
Man irgi gulimas rezimas. Bet as pakraujuoju. Jau nuo treciadienio vakaro guliu ligonineje. Dare echo. Su vaikeliu viskas gerai, atitinka laika, issivystes tiek kiek ir siuo metu turetu but, juda. Bet vis pakraujuoju, tai rudai tepa, tai vel kraujas pasirodo. Gydytojai nezino del ko. Liepe guleti.
man tas stiprus maudimas liovesi po 3-4dienu gulejimo, dabar jau ir i parde nulekiu ir pan. gerai jauciuosi, tik noreciau dar savaite poilsio...nes vakare vis del to jauciasi maudimas, ypatingai nugaros apacia skauda... bet cia kaip ir normalu, kaip supratau...mane irgi i ligonine gulde, bet as atsisakiau, negaliu pakesti ligoniniu, to kvapo...be to, jie jokiu vaistu sake man neskirs, nieko nedarys, tik gulesiu ir tiek, tai koks skirtumas sakau, kur guleti?namie juk geriau:)vat. sekmes tau,oplia
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai