Trynukiu besilaukianti parašė:
O as pamaniau kad lt jai turguje mama ka pirks tikrai bus pigiau, patalyne maziukem irgi lt pirks, nelabai uk man patalynes patinka, nebent kaina 50svaru:(((.
O mums isvis krize, issinuomoje buvom flata, 140svaru, plius visos komunalines ir dar konsulas, negana to manasis kur dirba tai gauna dbr 2dienas, darbo:((( as jau nuo ketvirto menesiuko nestumo, nebedariau ,visu proceduru, tik veido proceduras, tad uzdirbdavau ,100svaru per savaite, ... Beja vezimelis kuris tinka kainuoja su visom dalim ,1400euru, pigiau neradau, naudotas uk uz londono 400svaru ,be daliu, zodziu .....tik pradedu galvoti galva vel skauda. Tikiuosi viskas susitvarkys
Mes iswiso,laikomes dar wienam kambary...ir nesikraustysim,kai gims tada pradesim ieskoti,pakentesim menesiuka,kaimynai sawi,metai laiko cia gywenu,kambarys nemazas,deduosi taupausi pinigelius bet dar wis tempiu,kraustytis....
kai gims leliukas,mums priklausys 2 bedroomu butas,tai ar i nama,ar i flata kelsimes...bus matyt,bet noriu,kad be wargo galetume susimoketi depozita wiska...
aisku galejom anskciau keltis,bet butume gawe skolintis,nes mano pajamos mazos,o manasis wienas neuzdirbs kalnu...
o wezimeliu kainos...jetau as net nepagalwojusi nebuciau,kad tiek kainuoja...as wiena esu gawusi dowanu,is forumu dar 4-tam nestumo men,gera firma wiska,bet matosi kad naudotas,tai nusipirkau dar is drauges uz 50 swaru,nenaujas,bet atrodo labai gerai
Kaip nors po trupuciuka isikursit,cia wistiek lengwiau,nes grystumet i Lt jeigu nei darbu,nei busto iswiso butu blogai,o ir nemoka nieko tenai...cia bus sunku,kol wiska susitwarkysit,o paskui atsistosit ant koju