musu vaikai bendravardziai
,mano Lukas antra varda turi Jona
,taip vyras norejo savo tevelio garbei,deja jau mires .
..
Tikrai bendravardziai
ot sutapimas
bet derinys man labai grazus ;)
ingulyte parašė:
Mano panyte ir negerda vandenuka pakeiciau buteliu prade gerti
o mano tik pienuku atsigeria.
MONCELIZA parašė:
o mes siandien norim pasirodyt save kokios paugejusios![]()
sveikutes visos dieve koks grozis to tavo kudikio
asdaiva parašė:
sveikutes visos dieve koks grozis to tavo kudikio![]()
aciu merginos, tikriausiai kad kasas tokias turim tai ir grazi
beje kiekvienai gi mamytei savas vaikutis graziausias pasaulyje :)greit nebe sagtukus ir plaukusius segsim, o kasytes teks rist ir pint manau mazylei
ir nei kiek plauku neisslinko panai tik kur guli siek tiek besisukiodama plaukuciu apsitryne nugaroj
labas rytas mamutes
vakar kaip supratau tai gal susirgau tai va beveik po 3 men gimdymo
skauda maziau palyginus kas daresi
mano mazute jau sveikesne jau guguojam vel
mano sirdis dziaugiasi
nors matavau turi 37.5 bet kudikiu ir turetu but siek tiek aukstensne? na nutariau jau i lig nvaziuot nes israsys antibijotiku,
MONCELIZA parašė:
aciu merginos, tikriausiai kad kasas tokias turim tai ir grazibeje kiekvienai gi mamytei savas vaikutis graziausias pasaulyje :)greit nebe sagtukus ir plaukusiu…
mum ir biski gale bet nedau visai..daug kas maiso sako gal Inga o ne Ignas,,bet siaip kasos neralios ir pas mus...
Spurgaa parašė:
mum ir biski gale bet nedau visai..daug kas maiso sako gal Inga o ne Ignas,,bet siaip kasos neralios ir pas mus...![]()
gausit irgi pint
iki metu laiko
zavia kasyte nugaros pusej
MONCELIZA parašė:
gausit irgi pintiki metu laiko
zavia kasyte nugaros pusej
![]()
vakar nusimaudem suslaizem plaukus,siandien vel piestu stovi...
tai atrodo kad butu su kokia zele sukeltas eziukas
jau baiginejam sampuno bonka,tris galvas kai reikia plauti,iskart pasijaucia...Beje mamukai kokias priemones maudynem naudojat?mes tai seba meda
Spurgaa parašė:
vakar nusimaudem suslaizem plaukus,siandien vel piestu stovi...tai atrodo kad butu su kokia zele sukeltas eziukas
jau baiginejam sampuno bonka,tris gal…
mes jonsona, kazkaip kai dukrytei dermatitas dickei tai geriausiai tinkamas mums o ir seip dar ant odos spec tepaliukus tapam, ir veideliui spec kremukas kur tik didziuosiuose miestu vaistinese yra ju tai veidukui 60lt priemone ir papildomai kunui tepaliukai apie 50lt bet cia tik dickutei pakolkas tereikia kitiems lygtai nera to dermatito gal su laiku ir bus nes dukrytei tik pries koki pusmeti issiaikinom kad dermatitas tai nuo visko reik saugot ir skalbimo miltelius tik kudikiams skirtus na dar i REX nereaguoja odele
25 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai