Sim27 parašė:
ivairiosvaikams nuo 100 Lt, o moterims nuo 150 lt iki 600 Lt uz palta
gaila, kad prie prekiu/rubeliu ju nera...
Sim27 parašė:
ivairiosvaikams nuo 100 Lt, o moterims nuo 150 lt iki 600 Lt uz palta
gaila, kad prie prekiu/rubeliu ju nera...
lelytes parašė:
Buk gera nevadink manes Jus,nes pasijauciu labai sena,mes gal net panasaus amziaus.
:DD ok nebevadinsiu,man 28 metai o kiek tau?
lina1984 parašė:
:DD ok nebevadinsiu,man 28 metai o kiek tau?![]()
Man 30m,sakau,kad beveik to pacio amziaus,gal pasirodziau sena,kad trecio vaiko laukiuosi?
lelytes parašė:
Man 30m,sakau,kad beveik to pacio amziaus,gal pasirodziau sena,kad trecio vaiko laukiuosi?![]()
ne tikrai taip nepagalvojau,as jei buciau galejus jau seniai 3 vaikuciai butu buve ir pas mane
turiu drauge 24 m o trys vaikuciai,man graziai atrodo,kai jauna mama ir vaikuciu jau keletas yra
Sim27 parašė:
mums viskas ok5 kg uzaugo
pries tai nuvemem 4 kg tai virs nuo buvusio svorio 1 kg
po echo lelius sake viskas tvarkoj - auga ir pagal svorius viskas ok
![]()
![]()
tiksiuosi taip ir toliau tvarkingai augsim
![]()
kaip jusu pilveliai atrodo? stai cia mes
![]()
Pas man ligiai tas pat, nuvemiau 5kg iki sios dienos grazinau ir +1kg
Sim27 parašė:
vyras vezasi savaitgaliui i Durskininus, o ten i paketa ir baseina su pirtim ieina - ar einat i pirtele lengvai pasikaitint - nekepti bet pabut?
Ne įsivaizduoju dabar savęs pirtelei O_o Kaip man yra daktarė sakus, kad net vonioje karštoje ne patartina but. Dabar darbe langą atidarinėju nes oro kartais trūksta ir kvėpuoti yra žymiai sunkiau negu anksčiau. Vat baseino ne atsisakyčiau, lengvai paplaukiot butu smagu.
Sim27 parašė:
vyras vezasi savaitgaliui i Durskininus, o ten i paketa ir baseina su pirtim ieina - ar einat i pirtele lengvai pasikaitint - nekepti bet pabut?
kiek zinau, bent i pirti tai negalima, vistiek karstis juk gali paankstinti prieslaikini gimdyma arba persileidima
Na as cia tikriausiai jauniausia busimoji mamyte
Man gruodi 22 metai suejo
Del svorio, tai priaugau +10kg, bet tikrai nesijaudinu, nes mano ugis 180cm, o sveriau 59kg. dabar 69kg sveriu ir vistiek perdziuvus sau atrodau
tik su arbuzu vietoj pilvo
Apie pirti skaiciau, kad galima, bet labai trumpai(maximum 5min), bet as nerizikuociau, nes net karstoje vonioje ar duse negalima, apie pirti net nekalbu..
Kaip jusu pilvuziukai auga? Manasis jau ryskeja
negaliu atsiziureti! Valandas prasedziu ziuredama i pilva, o kaip jau juda!!! Visas pilva banguoja
Tiesa, jums sonkauliu neskauda?
Stai ir mano pilvuzas

14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai