Ruby parašė:
Svoris 11,5 kg, ūgis 83 cm
tai musu ugis 83 , svoris 12 ir sake liuks
tai kaip cia suprast tuos gydytojus?
Ruby parašė:
Svoris 11,5 kg, ūgis 83 cm
tai musu ugis 83 , svoris 12 ir sake liuks
tai kaip cia suprast tuos gydytojus?
citrikonija parašė:
tai musu ugis 83 , svoris 12 ir sake liukstai kaip cia suprast tuos gydytojus?
![]()
Manau dėl to, kad pagrindinis maistas - mp.
Bet gi tie medikai tokie, jei jau vaikas ne pagal knyga, tai KAŽKĄ reikia daryti
Ačiū už nuomones. Taip, dėl to,kad tik MP. Gydytoja vis man sakydavo, kad jei nieko nevalgys,tai labai prastai bus su kalba. Bet kai papasakojau kiek ji visko pasako,tai tik pagyrė ir viskas. Geležies papildus toliau liepė gerti, taip pat ir žuvų taukus. O kokia Jūsų nuomonė dėl žuvų taukų? Aišku aš nusiraminau tyrimų ats išgirdus, toliau lauksiu "to laiko" kada pradės valgyt, bet kuo toliau, tuo sunkiau, nes jau pvz gatvėj plėšia man striukę, šaukia "niam", nes pripratusi gauti čia ir dabar
tas maisto mėtimas varo į neviltį, meta kaip kokį š...
Ruby parašė:
Ačiū už nuomones. Taip, dėl to,kad tik MP. Gydytoja vis man sakydavo, kad jei nieko nevalgys,tai labai prastai bus su kalba. Bet kai papasakojau kiek ji visko pasak…
Su tuo "niam" davimu tai itariu bus sunku...turiu pora pvz po nosim,tai matau kaip nelengva. Viena drauge neatsigina niekaip,vaikas plesia drabuzius viesoj vietoj,o kita nuo 7men maitino tik miegamajame ant lovos,tai dabar kai atvaziuoja i svecius mazasis tempia ja uz rankos i musu miegamaji
nu bet geresnis variantas...Kantrybes mokinantis kada ir kur galima. O del zuvu tauku nzn,bet mes nuo 11men vit.D pakeitem jais,toleruoja gerai,geria nrsipriesindamas,taigi vartojam
Ruby parašė:
Ačiū už nuomones. Taip, dėl to,kad tik MP. Gydytoja vis man sakydavo, kad jei nieko nevalgys,tai labai prastai bus su kalba. Bet kai papasakojau kiek ji visko pasak…
idomiai, o kuo susijes nevalgumas su kalba? pirma syki tokius dalykus girdziu, ar ka ne taip supratau?
Emilija76 parašė:
idomiai, o kuo susijes nevalgumas su kalba? pirma syki tokius dalykus girdziu, ar ka ne taip supratau?
Cia manau turima omeny, jog vien tik zyzdamas kruti, vaikas netreniruoja zandikauliu, veido raumenu, nedirba liezuvis (kaip ta darytu kramtydamas maista) ir del to turetu anot gydytojos veluoti kalba
Bernadeta parašė:
Cia manau turima omeny, jog vien tik zyzdamas kruti, vaikas netreniruoja zandikauliu, veido raumenu, nedirba liezuvis (kaip ta darytu kramtydamas maista) ir del to …
aaaa aisku
na gal
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai