reginiukas parašė:
Sveikos mamytes, nezinau ka ir daryti mano mazylis niekaip nenori gerti arbateliu, raukosi ziaugcioja, o jei ir truputi atsigeria tai spjauna lauk. Palyginus su mis…
tavo vietoje tokiam maziukui arbatu gerti tikrai neduociau...kiek pamenu isvis gal tik nuo kokiu 4 men galima duoti atsigerti kazko papildomai, pvz virinto vandenuko,...bet dabar nemanau,kad poreikis butu kudikiui gerti kazka papildomai...
dyleee parašė:
Mes naudojam colinox lasiukus. Duodu tik tada, kai raitosi ir verkia. Po 5 lasiukus ant tucio uzlasinu. Siaip pilvuko labai nepucia, tai duodu tik 1kart dienoj pri…
as po maudyniu saviske istepu su keliais lasiukais aliejuko jonson baby..
Mamyte A parašė:
sveikos mamytespagal termina musu princese turejo gimt rugsejy, bet gime spaly is kart po mamytes gimtadienio
vistiek nesinori kazkaip palikti sitos grup…
jei duosite misinuko tai pas jus pieno gaminsis maziau...bent jau man su pirmaja taip buvo kol galiausiai pienas dingo, o su mazyle as dabar irgi vargau, po valanda valge, 10 min miegojo :-Dbet pienelio atsirado, dabar lyg ir nieko...noreciau bent 3 men pamaitinti pati...o gal ir ilgiau,zesim kaip seksis...
dyleee parašė:
O mum siandien kalendorinis menesiukasSekmad buvom prie juros buvo nerealus oras. Jokio vejo is vis, jokiu bangus. Tokios ramios juros nesu macius. Ir saulelydi…
Grazuole ta jusu princese :-D
dyleee parašė:
Aha Klaipedoje. Mano vaika priziurejo gyd. Rima Martinova, o akusere priemusi gimdyma Ramute Gyliene. Akusere butu gal ir faina, bet apsizioplino stipriai prakirpus…
va del tokiu netiketumu as ir tariausi abu gimdymus is anksto pas labai gera daktara....ir niekiek nesigailiu, nes pirmasis gimdymas buvo itin sklandus, o per antraji mergyte ejo kartu su rankyte (galvyte ir rankyte i prieki kartu priglausta)) plius virksele apsisukus...
DanguoleB parašė:
mamos ar migdot mazylius ant nugarytes?
tik lauke, nes kai aprengiu kombinzoniuka kitokioj padeti gal nebutu jai patogu miegoti...