DanguoleB parašė:
mamos ar migdot mazylius ant nugarytes?
tik vezime, o seip ant sono, kad neuzspringtu atpildamas. o vezime nugara siek tiek pakelta lopsiuke, tai nebaisu.
PateBetaBella parašė:
Merginos,pagaliau mažylės nurimo...Panaudojom ''Babyfen'' ir-ramu...
valio ;)!!!!!!
dyleee parašė:
Visiska tecio kopija. Dar ne vienas nepasake, kad i mane panasi
Sakoma jei dukra panasi i teveli, tai tures pasisekima tarp vyru ir is patirties galiu sakyti, ka…
alergologe siandien pasake, kad arbateles , ypac saldintos, gali sukelti mazyliams alergija. taip kas atsargiai, nepadauginkit ;)
lelyte.agne parašė:
sveikos mamytes turiu toki klausima kairioji krutis nuo pat pradziu labai skausminga ir spenelis nuciulptas vis tepu tepu lyg praeina ir vel suskeldeja o siandien k…
o negali but tau pienlige..?....eik pas gydytoja.
DanguoleB parašė:
mamkos kokio tipo vitamina D naudojat?
aliejaus pagrindu.
PateBetaBella parašė:
Esu girdėjusi kad jeigų gimsta vaikas su plaukais jį reikia nuskusti...Ar tai tiesa?
girdejau sita, bet kirpom ne del to, o tik kad plaukai tolygiai augtu
marakuja parašė:
Mums patarė vandens pagrindu Aquadetrim.
mums sita irgi rekomendavo, bet jis su anyzium lygtais, tai gali alergizuoti, o aliejaus pagrindu lengviau pasisavinamas yra, nei vandens pagrindu.
varsketukas parašė:
jo mum ir sake kad aliejinis geriau,bet kodel tai taip ir negavau atsakymo,o kiek cia tos teisybes tai neaisku
aliejinis lengviau pasisavinami vitaminai.
Editulis parašė:
taip, nes vaikui duodu pienuka, tai tenka nusitraukti juk alkanos nelaikysiu...
o cia gal ka uzvalgius busiu negali taip?
o gal susinormalizavo pieno gamyba? todel ir krutine mazesne ir netempia, nes pagamina kiek rreikia mazyliui...man irgi pamazejo, nebe tokia kaip kad buvo kai tik pienas atsirado gigantiska, bet pieno turiu daug, ir lygu nemazeja..