reginadr parašė:
Labas vakaras, dvynukų mamytės, jau įsijautusios į tą vaidmenį ir dar besipratinančios tą mintį, kad bus duNorėčiau prisijungt į jūsų būrelį
![]()
…
Laba, mielai prašom pas mus
o tai identiški pas jus?
reginadr parašė:
Labas vakaras, dvynukų mamytės, jau įsijautusios į tą vaidmenį ir dar besipratinančios tą mintį, kad bus duNorėčiau prisijungt į jūsų būrelį
![]()
…
Laba, mielai prašom pas mus
o tai identiški pas jus?
jolivalu parašė:
Laba, mielai prašom pas mus![]()
o tai identiški pas jus?
![]()
Gyvena vienoj placentoj su pertvara, tai kaip čia išeina, net nežinau
dar neišsiaiškinau, pas savo gydytoją tik antradienį eisiu, echoskopiją darė kita gyd. jei rašo kad mono... tai reiškia identiški?
reginadr parašė:
![]()
…
sweika prisijungus
reginadr parašė:
![]()
…
sveika prisijungus prie musu
tai sakai sokiravo tave?
kaip cia anksciau nepamate kad du yra vaikuciai?
reginadr parašė:
![]()
…
sveikinimai
kaip vyras sureagavo?
reginadr parašė:
Gyvena vienoj placentoj su pertvara, tai kaip čia išeina, net nežinaudar neišsiaiškinau, pas savo gydytoją tik antradienį eisiu, echoskopiją darė kita gyd. …
sveikinu. pas mane ir viena placenta buvo. sake kad identiski vaikai. bet pas mane jos nepanasios
reginadr parašė:
Gyvena vienoj placentoj su pertvara, tai kaip čia išeina, net nežinaudar neišsiaiškinau, pas savo gydytoją tik antradienį eisiu, echoskopiją darė kita gyd. …
pas mane atskirose placentose ir sako kad bus identiski
nuotrauka ta ir parodo kad labai panasus
Juste11 parašė:
pas mane atskirose placentose ir sako kad bus identiskinuotrauka ta ir parodo kad labai panasus
![]()
Jeigu placentos atskiros, tada tikrai identiški nebus ;)
Gemelli parašė:
Jeigu placentos atskiros, tada tikrai identiški nebus ;)
man tai sitas neaktualu, svarbu sveiki
ir tik taip sakau ka gydytojai man sake
reginadr parašė:
![]()
…
Sveikinimai
15 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai