Rikita parašė:
Ziuriu tikrai ne man vienai neber jegutikekimes nei jums nei man nepriprato prie ranku,nenoreciau tokios laimes tampyt nuo ryto iki vakaro
![]()
As ir
net maniske pas teti nebenori
Rikita parašė:
Ziuriu tikrai ne man vienai neber jegutikekimes nei jums nei man nepriprato prie ranku,nenoreciau tokios laimes tampyt nuo ryto iki vakaro
![]()
As ir
net maniske pas teti nebenori
Rikita parašė:
Maniskiui ir pas teti netinka,va pas mamyte ant krutines tinka,o visu kitku neitiksi,toks maziukas o jau sokdina pagal savetai kas toliau bus?
pfu…
Maniske uzmugo gal sakykim puse 12iki pat 6nuo puse 7iki puse9dar...nes pati jau tiek nuvargus buvo per visa diena .
emel parašė:
maniskei butu lygiai tas pats jai i lauka neitume bet zinau kad lauke ji miegos tai einu i lauka nors supt nereik ir miega puikiai tik jayu kaui grystam kelia kardi…
Vot maniske ir vesk ir vesk i lauka....as puse miesto turiu ateit su ja kad miegotu
bet vakar nenorejo nei lauke but
riauses kele vezimas nuo jos spardymos net lingavo......
arba ikisk i maina miegos...karta su vyru net ratus sukiojom kad tik panele miegotu......
Mūsiškė buvo pradėjus tik ant rankų ir ant rankų būt, nes tik pradedi dėt į lova- "skaaaauda" vaikui, rėkia kad baisu
bet kartą (pabūsiu pikta negera mama) nunešėm į kitą kambarį ir leidom išsiverkt. užteko 5-7min gal, kad apsiramino ir suprato, kad kaskart nebus imama, nes jau tikrai jaučiasi iš verkimo kas jai yra
ir dabar (pfu pfu pfu) nera taip baisiai. aišku nori ant rankyčių ir pabūna, pamiega kartais pas mane glėby, bet tikrai mažiau.
Rikita parašė:
Na va po vakaryksiu koncertu,maniskis nakti ismiegojo 5h po to prabudo pavalge ir vel 4h parpe,nusikale nuo rekimoir dar va del pankoliu arbatytes as jam…
as ir pankolius dbr duodu blemba ir zinok tu man jetus jau kiek pinigu ismeciau vis ka bebandydama
P-a-n-e-l-e parašė:
Vot maniske ir vesk ir vesk i lauka....as puse miesto turiu ateit su ja kad miegotubet vakar nenorejo nei lauke but
riauses kele vezimas nuo jos spardymos …
ojei m ano tai tik kai iseinu jau parpe
laukine
Agne.kar parašė:
Mūsiškė buvo pradėjus tik ant rankų ir ant rankų būt, nes tik pradedi dėt į lova- "skaaaauda" vaikui, rėkia kad baisubet kartą (pabūsiu pikta negera mama) nuneš…
Na as ir tiek.neimu buna verkia irgi nebegu sakau paverks praeis.....arba taisau valgyt klykia iki pamelinavimo nebegu darau dar atsileidus ir apsiramina panele....bent jai vat labai pilva pusdavo ir reikdavo nesiot tik tada rami budavo, nes taip vaikas tik cypdavo.net is skausmo.......
emel parašė:
ojei m ano tai tik kai iseinu jau parpe
laukine
Tai gausi nuo ryto iki vakaro laule sedet
budavo as ir jei miegadavo palikdavau prie duru o pato atsisesdavau ant laiptu ir sededavau, o ka daryt.....
emel parašė:
as ir pankolius dbr duodu blemba ir zinok tu man jetus jau kiek pinigu ismeciau vis ka bebandydama![]()
Man mama liepe nejuokaut ir nekietint viduriu vaikui,sako pankolese kmynai o kmynai kietina,sako ramuneliu duok,tai jau uzplykiau ramuneles snd girdysiu jomis! Ir vyras gryzo is darbo ir sako bendradarbis(suauges vyras isaugines savo vaikus rupinasi dbr anukais) sako jetus jus nejuokaukit kokios pankoliu arbatos??duokit ramuneliu,o as buvau isitikinus kad pankoliu reik duot,na bet gyveni ir mokaisi
o jus is uk?
Agne.kar parašė:
Mūsiškė buvo pradėjus tik ant rankų ir ant rankų būt, nes tik pradedi dėt į lova- "skaaaauda" vaikui, rėkia kad baisubet kartą (pabūsiu pikta negera mama) nuneš…
Ir as buvau (pikta negera mama)palikau rekt viena
sirdis plyso,iki pamelynavimo klyke nusiramina ir vel klykia,tai po to atslugo mama ir teko ramint vaika
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai